RecordMyScreen te ajuta sa inregistrezi gratuit tot ceea ce se intampla pe ecranul iDevice-ului tau

  RecordMyScreen este o aplicatie lansata in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul ei putem inregistra tot ceea ce se intampla pe ecranele iDevice-urilor noastre. Aplicatia este o versiune gratuita a Screen Recorder si este capabila sa inregistreze clipurile video in format landscape sau portrat, permite reducerea dimensiunii unei inregistrari, are implementata accelerare hardware, suporta formatul OpenGL, permite vizualizarea inregistrarilor in alte aplicatii, poat erula in Safe Mode, si poate rula inclusiv pe terminalele fara jailbreak.

  RecordMyScreen impune afisarea unei bare rosii in timpul inregistrarilor, insa acest mic inconvenient poate fi usor trecut cu vederea pentru ca aplicatia nu trebuie cumparata din Cydia. Aplicatia are un meniu de setari in care puteti alege modalitatea de inregistrare a clipurilor video, are o librarie video in care puteti vizualiza toate filmele inregistrate si desigur ca puteti transfera fisierele in orice aplicatii doriti. RecordMyScreen este disponibila gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia, insa nu functioneaza pe iPad 3 sau iPad 4 si trebuie sa aveti macar iPhone 4 pentru a o utiliza.

RecordMyScreen is the first free, open source screen recorder for iOS! It is capable of running on both jailbroken and non-jailbroken devices.

Features:

  1. Open Source
  2. Supports Video Rotation
  3. Support 1/2 or Full Size
  4. Hardware Accelerated Direct h.264 Encoding
  5. Captures OpenGL frames out of the box
  6. Manage recordings in the app
  7. Open Recordings in other apps / Save them to the photo library
  8. Fully compatible with Retina Display (except retina iPads)
  9. Can run in Safe Mode
  10. Doesn’t inject code into other apps/SpringBoard

Not compatible with Retina Display iPads. Requires iOS 5 or higher. Requires armv7 device with OpenGL ES 2.0 support