Un reprezentant al WhatsApp neaga presupusele negocieri cu Google

6

  In weekend v-am spus ca Google si dezvoltatorii WhatsApp Messenger s-ar afla in discutii care ar urma sa aiba drept rezultat achizitionarea companiei pentru suma de 1 miliard de dolari. Gandul ca Google ar urma sa cumpere compania creatoare a WhatsApp Messenger i-a speriat pe multi, in principal din cauza faptului ca Google are obiceiul de a strica functionalitatea serviciilor pe care le cumpara, totul in ideea de a implementa tehnologiile respective in ale sale si de a le promova pe acelea in detrimentul celor achizitionate.

Neeraj Arora, WhatsApp’s business development head, told AllThingsDigital today that the company is not holding sales talks with Google.

  Desi nimeni nu stie cat de veridica este informatia furnizata de seful departamentului de dezvolotare al WhatsApp, acesta sustine ca Google nu poarta discutii cu a sa companie angajatoare pentru o posibila achizitie. E greu de spus daca exista intr-adevar interes atat de mare pentru WhatsApp, compania are o aplicatie extrem de populara, insa daca se va incumeta cineva sa o achizitioneze, ar fi bine sa o faca pentru motive care sa nu aduca in final atingere intereselor utilizatorilor.