Velox ar putea fi cel mai bun tweak lansat vreodata in Cydia (Video)

[youtube]http://youtu.be/C4cMnFciSSo[/youtube]

  Velox este un tweak care urmeaza sa fie lansat in viitorul apropiat in Cydia, iar el aduce probabil cea mai utila functionalitate pe care am vazut-o vreodata intr-un tweak al Cydia. Folosind Velox veti elimina necesitatea de a mai deschide aplicatiile pentru a intreprinde diverse task-uri, majoritatea dintre ele putand fi facute direct din Springboard. Tweak-ul se foloseste de interfata care deschide in mod normal folderele si ne afiseaza intr-o fereastra mica fie optiuni pentru controlarea anumitor informatii dintr-o aplicatie, notificarile unei aplicatii si multe altele.

  Folosind swipe-uri verticale deschidem cate un meniu pentru fiecare aplicatie, iar cu ajutorul sau putem sa: inregistram poze direct din Springboard, sa apelam contacte, sa vizualizam lista de apeluri, sa vizualizam notificari pentru aplicatii, sa vizualizam informatii despre vreme, sa facem notite/intrari in calendar, sa navigam pe web, sa vizualizam timeline-ul Twitter, sa accesam toggle-uri pentru aplicatia Settings si multe, multe altele. Practic Velox este conceput pentru a elimina necesitatea deschiderii aplicatiilor pentru a intreprinde task-uri simple si din punctul meu de vedere tweak-ul este unul dintre cele mai utile lansate pana acum in Cydia, daca nu chiar cel mai util.

  Velox urmeaza sa fie lansat in Cydia in cursul urmatoarelor saptamani si va costa doar 2$. Ce parere aveti despre el?

19 COMENTARII

  1. Pare chiar foarte interesant, dar din pctul meu de vedere ar trebui scos doar pt iPhone 5.. Cel putin mie, din poza, faza cu filmatul din springboard mi se pare aiurea pe un iPhone 4s, 4, etc,..

  2. #ChiserAlex dar de ce numai pt i5? Cei care au numai i4 sau i4s au vre-o boala sau asa te-aj gandit tu ? Tin sa te anunt ca i4s cu i5 au aceeasi camera in caz ca nu ai aflat inca! Sau ti-a luat mama i5 si te-ai ajuns?

  3. Hmmmm seamana cuuuu…. AirView de la Samsung. Dar mie mi se pare inutil. Nu e mai usor sa apesi pe iconita decat sa dai swipe? Si mai obtii si fullscreen asa :D. Cred ca e mai mult o functie de dat mare :)))

  4. @ Flo iP4s & Florin I. : ChiserAlexx se referea la dimensiunea ecranului, atacatilor. Dar daca voi luati in considerare o “boala” doar pt ca aveti i4, i4s … nasol :))

  5. @florin daca pentru tine i4s si i5 au aceeasi camera atunci ar fi cazul sa nu mai poatezi pe aici 🙂 maine poate ne informezi si pe noi ca de fapt au si procesoare similare. du-te si lasa-ne cu frustarile tale