Prima Pagina Android iOS-ul este plictisitor si Android-ul este un dezastru conform Microsoft

iOS-ul este plictisitor si Android-ul este un dezastru conform Microsoft

  Microsoft se afla intr-o situatie delicata deoarece Windowows Phone si Windows RT nu au inregistrat un succes spectaculos de la lansarea oficiala pe piata, iar singura arma ramasa angajatilor companiei este reprezentata de atacurile verbale. Intr-un recent interviu un manager al celor de la Microsoft a afirmat ca iOS-ul este un sistem de operare plictisitor, in timp ce Android-ul este un dezastru. Ideea este desigur de a schimba atentia lumii de la vanzarile slable ale terminalelor mobile cu Windows OS si de a o indrepta spre concurenta care desi are probleme vinde extrem de mult.

Microsoft’s top executive for mobile phones took shots at both iOS and Android today, calling Apple’s operating system “boring” and claiming Google’s is “a mess.” With Apple, I sense a lack of urgency,” said Myerson. “When iOS 5 came out and there was a fifth row of icons and not much else, you say, okay, are they running out of steam, is iOS getting boring? He didn’t stop there, bashing Google’s Android as well as its Chrome OS project. “With Android … it’s kind of a mess,” Myerson said. “Chrome [OS] and Android coming together, Chrome [OS] does not offer the flexibility of Android.”

  Oricat de acide pot fi considerate aceste atacuri de catre concurentii Apple si Google, adevarul este ca managerul Microsoft are dreptate. iOS-ul incepe sa devina plictisitor pentru foarte multa lume si in lipsa unei schimbari, Apple risca sa piarda o buna parte dintre utilizatorii de iDevice-uri care simt nevoia de ceva nou. In cazul Android-ului lucrurile trebuie privinte dintr-o cu totul alta perspectiva, acolo problemele au o alta cauza, iar cei de la Google nu par sa gaseasca o rezolvare pentru ele, insa Android-ul este utilizat de atat de multi producatori, incat e putin probabil sa fie dat uitarii prea curand.

 • sori

  Nu am avut Windows Phone dar am ajuns sa urasc interfata Metro din Windows 8 si de aceea nici nu cred ca voi incerca telefoanele cu sistemul celor de la Microsoft .
  In plus sistemul lor mobil de operare e foarte limitat si ingradit ca al celor de la Apple .

 • B06DAN

  Ceva nou vrem noi romanii. Ma uit in metrou in londra unde toata lumea are iphone si crede-ma ca ei nu vor schimbare, ci vor stabilitate si nu vor batai de cap. Am fost in 2 apple store unde erau pline de oameni care efectiv nu stiau sa foloseasca un telefon. Cel mai mult m-a amuzat ca am vazut un accesoriu pt iphone si pe ambalaj era poza la sgs3 i-am aratat unui igenius si a inceput sa rada. Plus ca nu mi se pare corecta acestui nume “igenius” unui angajat apple care habar are despre produsele lui. Am incercat sa aflu cat mai multe informatii legate de un dispozitiv bluetooth phonefinder si a ridicat din umeri. S-a dus si a intrebat alti 2 colegi indieni. Si crede-ma ca nu au mii de produse in apple store.

 • alexabv

  Asa comenteaza cel mai prost din curtea scolii

 • alexabv

  Mesajul meu a aparut distorsionat (cu alt sens)

 • Flo

  Mai bine plictisitor decât dezastru

 • Claudiu daniel

  Si eu cred ca trebuie sa se mentiana standardul dar daca vin cu noutati bine venite sa fie , dar sa mentina nivelul ! Si cine se plictiseste repede are o alta problema si niciodata nu va fi satisfacut si f probabil si in viata de zi cu zi sa se plictiseasca repede de obiecte de oameni etc. Si nu cred ca e bine !

 • octavian

  de ce ai vrea sa schimbi si sa strici un sistem de operare care este aproape perfect?

 • Flo

  A te plictisi repede de un lucru se cheamă automatism comportamental …si dacă ai ultimul model de bMW după un an te plictsesti si. Vrei OZN

 • Amfetamin

  “When iOS 5 came out and there was a fifth row of icons” . Ori asta habar n-are ce vorbește,ori e scris incorect. Nu cu iOS 5 a apărut al 5-lea rând de iconite,ci cu IPhone 5. Si cu ios 6 by the way.

 • Probabil vroia sa spuna iPhone 5.

 • sebi

  “Cita lume, atatea comentarii si pareri”…fara simptomele la frig si unele probleme care apar dupa instalare cydia…iphone este PERFECT!

 • Thomas

  sa zicem ca microsoft are dreptate:)) ios’ul e plictisitor dar bun, dar android’u e prost.:)) mie nu mi se pare ca e plictisitor ios’ul… iar microsoft sa nu scoata o vorba ca la cum merge windows doamne feri copile:-j bill ghetzi:x

 • Adri

  Totusi ,se pare ca nu este chiar asa de plictisitor,din moment ce mai putin de 10% dintre detinatorii de idevice-uri,aleg sa faca jailbreak

 • Khaan

  Lasati vraja ca iOS-ul trebuie un pic modificat. E stabil, e eficient…dar ACELAS STIL, aceeasi interfata. Am detinut un Lumia 900, vreau sa va spun ca se misca foarte foarte bine…e stabil, si nu are pic de lag…nu isi ia restart. Personal, prefer iPhone-ul…insa nu subestimati Windows Phone. Apple ar trebui sa ia aminte si sa inoveze.

 • sebi

  De plictisitor nu se poate vorbi…orice smatphone iti poate deveni plictisitor…sa fim sinceri nu prosti!

 • theOS

  Adevaru ca IOS fara JB este naspa tare , ar trebui sa faca ceva apple in privinta asta

 • djcata

  @Adri restul nu stiu cu ce se mananca jb

 • romulus

  Eu am iphone 4s am facut test cu frate neu are samsung s3 si al meu lucreaza mai rapid…oricum iOS ramine nr 1

 • Lucian 4.2

  Ambele afirmatii sunt adevarate. iOS a fost ok la vremea lui dar acum este total depasit iar Androidul este un dezastru pentru toti dezvoltatorii de SO-uri pentru ca le-a impus noi standarde pe care ei nu le pot atinge.

 • Robbert

  Wp7/8 sunt ccele mai mari prostii de OS-uri dupa parerea mea.In market nu este mai nimic si ii “plictisitor”.Android este chiar fain!