iOS-ul este plictisitor si Android-ul este un dezastru conform Microsoft

  Microsoft se afla intr-o situatie delicata deoarece Windowows Phone si Windows RT nu au inregistrat un succes spectaculos de la lansarea oficiala pe piata, iar singura arma ramasa angajatilor companiei este reprezentata de atacurile verbale. Intr-un recent interviu un manager al celor de la Microsoft a afirmat ca iOS-ul este un sistem de operare plictisitor, in timp ce Android-ul este un dezastru. Ideea este desigur de a schimba atentia lumii de la vanzarile slable ale terminalelor mobile cu Windows OS si de a o indrepta spre concurenta care desi are probleme vinde extrem de mult.

Microsoft’s top executive for mobile phones took shots at both iOS and Android today, calling Apple’s operating system “boring” and claiming Google’s is “a mess.” With Apple, I sense a lack of urgency,” said Myerson. “When iOS 5 came out and there was a fifth row of icons and not much else, you say, okay, are they running out of steam, is iOS getting boring? He didn’t stop there, bashing Google’s Android as well as its Chrome OS project. “With Android … it’s kind of a mess,” Myerson said. “Chrome [OS] and Android coming together, Chrome [OS] does not offer the flexibility of Android.”

  Oricat de acide pot fi considerate aceste atacuri de catre concurentii Apple si Google, adevarul este ca managerul Microsoft are dreptate. iOS-ul incepe sa devina plictisitor pentru foarte multa lume si in lipsa unei schimbari, Apple risca sa piarda o buna parte dintre utilizatorii de iDevice-uri care simt nevoia de ceva nou. In cazul Android-ului lucrurile trebuie privinte dintr-o cu totul alta perspectiva, acolo problemele au o alta cauza, iar cei de la Google nu par sa gaseasca o rezolvare pentru ele, insa Android-ul este utilizat de atat de multi producatori, incat e putin probabil sa fie dat uitarii prea curand.