Apple ofera 150 de burse pentru WWDC 2013

  Compania Apple este mereu aflata in cautarea unor oameni talentati care sa o ajute sa aduca pe piata viitoarele produse revolutionare. In aceasta idee compania sustine studentii si elevii din lumea intreaga, iar o noua initiativa inceputa ieri vine doar sa confirme faptul ca in Cupertino talentul este apreciat. Ieri Apple a anuntat data la care va avea loc WWDC 2013 si avand in vedere ca biletele sunt scumpe, minim 1500$, si avand in vedere ca majoritatea se vand extrem de repede, Apple a decis sa ofere 150 de burse pentru 150 de studenti sau elevi talentati care doresc sa participe la eveniment.

We want to reward creative, talented, and outstanding student developers with the opportunity to attend this year’s conference on a WWDC 2013 Student Scholarship. Use your creativity and coding skills to build an app that tells us about you. Your app should highlight development projects you’ve worked on, your educational and professional background, technical skills, and interests.

  Persoanele interesate trebuie sa aiba minim 13 ani, sa fie studenti sau elevi, sa faca parte din iOS developer program si sa dezvolte o aplicatie care sa arate cata creativitate si indemanare au, acea aplicatie convingandu-i pe cei de la Apple sa le ofere o bursa pentru WWDC 2013. Inscrierile se pot face aici, iar Apple nu pare sa impuna vreo limita cu privire la tara din care ar trebui sa vina participantii.