Google Now pentru iOS – iata cum il poti utiliza in romana si cat de precis este

  Google Now pentru iOS este disponibil posesorilor de iDevice-uri prin intermediul unui update lansate de catre Google pentru aplicatia Google Search. Google Now este un sistem dezvoltat de catre Google, el permitandu-ne sa efectuam cautari vocale folosind motorul de cautare Google.com, functionalitatea sa fiind mult mai elaborata in sistemul de operare Android OS. Revenind la iOS, v-am spus ieri ca Google Nou functioneaza pe aproape orice iDevice, iar astazi va aduc in atentie faptul ca el recunoaste limba romana, asta daca voi nu stiati deja.

  Deschizand aplicatia Google Search, accesand meniul de setari din partea superioara dreapta a ecranului si accesand optiunea Voice Search veti avae posibilitatea de a alege limba in care doriti sa rostiti comenzile vocale. Alegand romana veti putea efectua cautari direct in limba romana si daca nu ati incercat inca aceasta functionalitate, va recomand sa o faceti. In testele mele Google Now a recunoscut tot ceea ce i-am rostit in limba romana si ca sa fiu sincer ma intreb inca de ce Apple refuza sa ne ofere o asemenea functionalitate.

[youtube]http://youtu.be/iTo-lLl7FaM[/youtube]

  Google Now recunoaste mult mai multe limbi decat Siri, este capabil sa efectueze rapid cautarile dorite de catre noi si Apple are o mare, mare problema in acest moment cu acest sistem disponibil sutelor de milioane de iDevice-uri. Din pacate Google Now poate efectua doar cautari pe internet si nimic mai mult, insa cred ca in curand vom avea disponibile destule tweak-uri care ne vor permite sa rulam comenzi vocale in iOS, exact precum in cazul Siri, dar si in limba romana.

Pretul initial:
Numele:
Google Search

Gratuit

s





Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Reference


Descriere: Search faster and easier with the latest Search app from Google. Get just the right information at just the right time with Google Now. Search handsfree with enhanced Voice Search.

Answers before you ask …


Dimensiunea aplicatiei este: 19.3 Mb


11 COMENTARII

  1. Google lanseaza produse gratuite pe iOS pentru a arata utilizatorilor inteligenti ca produsele Google sunt de top. In felul acesta anuleaza prejudecati , isi mareste numarul simpatizantilor si creste probabilitatea migrarii utilizatorilor pe Android.

  2. Da ,. da , imediat din cauza unei petarde in limba romana , voi abandona iphoneul in sertar si voi cumpara de la Cosmote un plastic la 1 leu cu abonamentul Broasca Verde nelimitat dupa ora 1 noaptea si in anii bisecti .

  3. Zece cu plus pentru Zaone.
    Am testat si merge al naibii de bine si exact.
    Sunt super fericit ca al meu 3gs scrie email-uri rostite atat de repede.
    Are si un mic,mic,mic minus fata de Dragon Dictation: La un email cand zic punt nu pune punctul intre propozitii ca la Dragon.Poate cer eu prea mult de la google now…\
    Al meu iphone a crescut cu mult in ochii mei dupa acest update cu google search.
    Pe cat de nefericit am fost cu apple maps , foart fericit sunt azi cu google now.
    Economia mea de timp este fantastica in productivitatea muncii si nu pot sa spun decat o singura afirmatie:
    -Raman dator celor ce au gandit aplicatia asta in lb. romana.
    Bravo!!!!!!!