Google Now pentru iOS – iata cum il poti utiliza in romana si cat de precis este

11

  Google Now pentru iOS este disponibil posesorilor de iDevice-uri prin intermediul unui update lansate de catre Google pentru aplicatia Google Search. Google Now este un sistem dezvoltat de catre Google, el permitandu-ne sa efectuam cautari vocale folosind motorul de cautare Google.com, functionalitatea sa fiind mult mai elaborata in sistemul de operare Android OS. Revenind la iOS, v-am spus ieri ca Google Nou functioneaza pe aproape orice iDevice, iar astazi va aduc in atentie faptul ca el recunoaste limba romana, asta daca voi nu stiati deja.

  Deschizand aplicatia Google Search, accesand meniul de setari din partea superioara dreapta a ecranului si accesand optiunea Voice Search veti avae posibilitatea de a alege limba in care doriti sa rostiti comenzile vocale. Alegand romana veti putea efectua cautari direct in limba romana si daca nu ati incercat inca aceasta functionalitate, va recomand sa o faceti. In testele mele Google Now a recunoscut tot ceea ce i-am rostit in limba romana si ca sa fiu sincer ma intreb inca de ce Apple refuza sa ne ofere o asemenea functionalitate.

[youtube]http://youtu.be/iTo-lLl7FaM[/youtube]

  Google Now recunoaste mult mai multe limbi decat Siri, este capabil sa efectueze rapid cautarile dorite de catre noi si Apple are o mare, mare problema in acest moment cu acest sistem disponibil sutelor de milioane de iDevice-uri. Din pacate Google Now poate efectua doar cautari pe internet si nimic mai mult, insa cred ca in curand vom avea disponibile destule tweak-uri care ne vor permite sa rulam comenzi vocale in iOS, exact precum in cazul Siri, dar si in limba romana.

Pretul initial:
Numele:
Google Search

Gratuit

s

Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Reference


Descriere: Search faster and easier with the latest Search app from Google. Get just the right information at just the right time with Google Now. Search handsfree with enhanced Voice Search.

Answers before you ask …


Dimensiunea aplicatiei este: 19.3 Mb