Apple dezvolta baterii curbate pentru viitoarele iDevice-uri

  Ca parte a eforturilor Apple de a revolutiona terminalele mobile avem astazi o cerere pentru inregistrarea unui brevet de inventie ce descrie posibila implementare a bateriilor curbate in viitoarele iDevice-uri. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti observa ca inginerii Apple au conceput o baterie destul de inovativa care poate fi implementata numai in terminale ce au ecrane curbate. Desi multa lume asteapta de la Apple, si alti producatori de terminale mobile, baterii care sa ofere o autonomie mai mare, acestea nu au fost gandite in acest scop.

In some embodiments, the curve is formed to facilitate efficient use of space inside a portable electronic device. For example, the curve may be formed at one or more ends of the battery cell to allow the battery cell to occupy a curved and/or rounded space within the enclosure of a laptop computer, tablet computer, mobile phone, personal digital assistant (PDA), digital camera, portable media player, and/or other type of battery-powered electronic device.

  Practic noile baterii ale celor de la Apple sunt dezvoltate doar in scopul de a ofer forme inedite pentru viitoarele iDevice-uri, ele neafectand in vreun fel autonomia terminalelor. Ca sa fiu sincer cred ca lumea si-ar dori sa poata utiliza un smartphone timp de 3 zile fara sa il incarce si nu este chiar atat de interesata sa aiba un dispozitiv curbat ce incape greu in buzunar, insa producatorii de terminale mobile nu se grabesc sa ne ofere chiar ce ne dorim.

6 COMENTARII

  1. La orice subiect trebuie sa apara cate unu care sa pomeneasca de Samsung. Ce aveti fratilor, Samsung v-a marcat copilariile?
    Sa iubesti un lucru nu este sinonim cu sa urasti altul. Nu mai fiti asa incrancenati ca va tociti dintii degeaba.

  2. nimic interesant…bateriile cu gel care pot lua orice forma [nu doar curba] exista de cel putin 1 an…ca nu a fost implementata pana acum e altceva