Rovio si Sony Pictures vor lansa primul film animat 3D Angry Birds

  Dupa ani si ani in care s-a zvonit despre posibila lansare a unui film animat de lung metraj Angry Birds, iata ca ieri finlandezii de la Rovio au anuntat ca impreuna cu Sony Pictures vor aduce pelicula pe marile ecrane. Data de lansare a fost programata pentru 1 iulie 2013, deci peste 3 ani de zile, Rovio va finanta intregul proces de creare a filmului, iar cei de la Sony se vor ocupa de promovarea si distributia peliculei in lumea intreaga. Deocamdata nu se stie care va fi firul epic al peliculei, insa daca ati jucat jocurile, atunci probabil va dati seama spre ce se va indrepta actiunea.

CULVER CITY, Calif., May 15, 2013 – Sony Pictures Entertainment has won the exclusive worldwide distribution rights to the eagerly anticipated Angry Birds animated film, making it one of the most high-profile deals of the year. The 3D film is being developed, produced, and financed by Rovio Entertainment and will be released worldwide by Sony Pictures on July 1, 2016. Several major studios pursued the global film rights in recent weeks, with Sony Pictures Entertainment emerging as the winner.

  Rovio a lansat recent o serie de clipuri video animate in care eroii principali sunt porcusorii verzi si binecunoscutele pasari, insa din pacate seria nu a avut chiar atat de mult succes. Ca sa fiu sincer astept cu mare interes ceea ce pregateste Rovio, sper ca filmul sa merite asteptarea si banii deoarece in lumea intreaga exista sute de milioane de fani Angry Birds, iar pelicula are capacitatea de a genera incasari imense atat pentru Rovio, cat si pentru cei de la Sony Pictures.