Prima Pagina Apple Noile MacBook-uri ar putea avea cu 50% mai multa autonomie multumita procesoarelor...

Noile MacBook-uri ar putea avea cu 50% mai multa autonomie multumita procesoarelor Intel Haswell

  Intel Haswell este numele procesoarelor pe care Apple urmeaza sa le implementeze in viitoarea generatie de MacBook-uri care urmeaza sa fie lansata in lunile urmatoare, iar conform Intel ele ar putea creste cu pana la 50% autonomia bateriei. Comparatia este facuta cu actuala linie Ivy Bridge si imbunatatirea semnificativa a autonomiei bateriei nu va afecta performantele laptop-urilor, asta in conditiile in care procesoarele ar urma sa consume doar 7W in anumite stadii de functionare.

  Imbunatatirea autonomiei bateriei laptop-urilor si terminalelor mobile este unul dintre obiectivele importante pe care multi producatori le au in vedere, iar Intel sustine ca poate oferi publicului exact tot ceea ce se cere. Daca autonomia MacBook-urilor va creste cu pana la 50%, sau Apple va implementa alt hardware care sa consume energia suplimentara ramane de vazut, insa deocamdata viitorul “suna bine”.

 • Chatagra

  Apple va face noua serie de macbook-uri cu 25% mai subtiri si astfel vor avea aceeasi autonomie ca si actuala generatie…problem solved

 • Serban

  Au zis deja producatorii ca nu au schimbari in ce tine de design. Deci clar o sa avem macbook cu 9 sau 10h usage

 • Adi

  Tu nu cred ca ai actiuni la Intel asa ca ai putea sa “traduci” reclama. Procesorul va fi mai eficient dar asta nu inseamna ca se mareste autonomia totala cu 50%. Intr-un laptop mai sunt componente care consuma, nu numai procesorul 😉

 • @Adi: We can only hope 😉

 • Pingback: WWDC 2013 urmeaza sa ne aduca un MacBook Pro mai subtire cu o camera frontala 1080p si un MacBook Air cu microfon mai bun | iDevice.ro()

 • b0rdland

  Ar fi super 10 ore baterie