Foxconn intentioneaza sa produca accesorii pentru iDevice-urile Apple

  Foxconn este principalul partener al companiei Apple si in fata reducerii vanzarilor pentru iDevice-uri taiwanezii sunt hotarati sa intre pe piata accesoriilor pentru iDevice-uri si nu numai. Cei de la WSJ sustin ca rata mare de profit pentru asemenea produse i-ar fi convins pe cei de la Foxconn sa ia decizia de a dezvolta accesorii pentru terminale mobile, pentru iDevice-uri ei urmand a primi certificarea celor de la Apple, exact cum se intampla in cazul oricarei companii cu intentii similare.

Hon Hai is also reviewing plans to make accessories such as data transmission cables, headphones and keyboards under the Foxconn brand, said executives who have direct knowledge of the plan. “Chairman (Terry Gou) has ordered all business units to produce peripheral accessories of electronics products as it is more profitable than assembly services. We also plan to license Apple’s technology to make some own-brand accessories that are compatible with iPhones and iPads,” said one of the executives.

  Cei de la Foxconn intentioneaza sa produca aproape orice fel de accesorii pentru terminale mobile si in viitorul nu foarte indepartat vom vedea pe piata destule produse cu brandul companiei. Era destul de normal ca un producator precum Foxconn sa intre pe aceasta piata deoarece asambleaza multe tipuri de terminale mobile, iar fabricarea de accesorii era in mod logic urmatorul pas ce trebuia facut.