Prima Pagina Noutati BMW iDrive va fi compatibil cu Siri Eyes Free, va citi muzica...

BMW iDrive va fi compatibil cu Siri Eyes Free, va citi muzica si alte informatii din iPhone-uri incepand din 2014

  Siri Eyes Free este un sistem care permite soferilor sa interactioneze cu asistentul personal Siri fara a privi ecranul iDevice-ului, sistemul fiind implementat in masini cu ajutorul unui buton special pozitionat in volan. Sistemul este foarte util, unii producatori auto din SUA il au deja implementat in masini, iar BMW va face pasul incepand de anul viitor cu o actualizare a sistemului iDrive. Separat de Siri Eyes Free, cei de la BMW intentioneaza sa acceseze prin Bluetooth informatii despre melodiile din iDevice-uri si nu doar atat, in momentul de fata acest lucru fiind disponibil doar folosind un cablu USB.

With the latest update to BMW iDrive, both Apple Siri and Samsung SVoice can be accessed through the vehicle’s voice command controls. With a paired device, pressing and holding the steering wheel voice command button will engage the device’s voice access. Pressing the steering wheel voice button without holding it will continue to access the vehicle’s voice command functions. 

  Cei de la BMW vor include modem-uri in masinile care vor fi lansate pe piata la sfarsitul acestui an, vor oferi utilizatorilor posibilitatea de a naviga pe internet folosind sistemul de navigatie, insa multe alte lucruri interesante vor fi deasemenea disponibile si comunicatul de presa de aici le explica pe toate.

  • ionica

    Abia aștept să apară și pentru Logan.

  • BtZ

    Eu nu am inteles de ce naiba nu fac constructorii auto contracte cu firme care produc o tehnolgie mai buna. Toate sistemele merg extrem de greu cu telefoanele, gps, navigare, etc. In plus, nu am inteles de ce nu se implementeaza legatura WiFi si nu bluetooth, s-ar conecta singur telefonul cand ai porni masina….si cate beneficii ar mai fi…

  • Alex

    Pe bmw si mercedes deja merge airplay prin bluetooth