iOS 7 Notifications Center afiseaza informatii despre trafic

  V-am spus ieri ca Notifications Center-ul din iOS 7 contine schimbari radicale in ceea ce priveste modalitatea de afisare a informatiilor, iar nu toate sunt chiar atat de bune. V-am spus ca Notifications Center-ul a fost impartit in 3 mari categorii, cea mai importanta dintre ele numindu-se Today, in ea compania Apple afisand informatii specifice pentru ziua in care ne aflam. Printre acestea se numara si informatii despre trafic, cei de la Apple atentionandu-ne in legatura cu eventualele congestii pe care le-am putea intampina, totul in baza unui sistem care analizeaza locatiile vizitate frecvent si care se numeste Frequent Locations.

  In meniul de administrare al conectivitatii GPS, compania Apple a inclus un meniu care ne permite sa oferim iOS-ului posibilitatea de a analiza locatiile frecvent vizitate si de a ne oferi informatii despre traficul din respectiva zona, tot noi avand posibiltiatea de a vizualiza o istorie a acestor locatii, dar si de a os terge. Nu se stie deocamdata cum analizeaza Apple informatiile despre trafic si daca notificarile din Notifications Center sunt furnizate doar pentru anumite momente ale zilei, ori sunt actualizate in timp real pentru orice perioada de timp si probabil pana la lansarea versiunii finale a iOS 7 nu vom afla.

  In orice caz, sistemul functioneaza doar in tarile in care Apple ofera informatii despre trafic, iar Romania, desigur ca, nu se numara printre ele.

6 COMENTARII

  1. @mmuntean eu pur si simplu am deschis aplicatia vreme si am lasat sa imi gaseasca locatia, a durat cateva secunde bune, si apoi mi-a aparut.

  2. WoW, super inventie…. ma bucur ca au integrat google now cat de cat in Ios 7… totusi raman la marea mea frustrare si anume ios maps…nu ai ce face cu el pur si simplu…