iOS 7 pregateste implementarea unei camere mai bune si a unui nou senzor in iPhone 5S

  O parte dintre noutatile implementate de catre compania Apple in iOS 7 incita utilizatorii, insa o alta parte ne dezvaluie cateva dintre posibilele noutati pe care compania Apple urmeaza sa le includa in terminalul iPhone 5S. Incepem cu aplicatia Camera si posibila noua camera din iPhone 5S, ea urmand a ne permite sa inregistram clipuri video la 60 fps, dublu fata de capacitatile hardware-ului actual. iOS 7 are implementat suport pentru inregistrarea de clipuri video la 60 fps, iPhone 5S ar putea inregistra video in format 1080p HD, insa calitatea clipurilor video ar fi net superioara celei oferite de terminalul iPhone 5, in special cand vine vorba de filmarea obiectelor aflate in miscare.

Now here’s a little evidence: iOS 7 supports 60fps video capture, while 30fsp is the smartphone standard. That means that the next iPhone could capture twice the information in the same span of time; I’m thinking at a resolution of 1080p HD. That would make videos even smoother and less jerky than before, especially when you’re shooting moving objects or panning the camera. Videos captured at 60fps are also much more ideal for producing slow-motion videos.

  Separat de imbunatatirea camerei, cei de la Apple ar putea implementa un nou senzor, iOS 7 avand implementat deja suport pentru inclinometru, un senzor care permite inregistrarea inclinarii, sau elevarii obiectelor din lumea intreaga. Folosind un senzor de acest gen, compania Apple poate imbunatati aplicatia Compass, poate schimba perspectiva din care vizualizam hardile 3D, insa si perspectiva din care privim HomeScreen-ul sau aplicatiile din terminalele noastre. Avand in vedere ca iOS 7 include suport pentru un asemenea senzor, este foarte probabil ca iPhone 5S sa il ofere utilizatorilor impreuna cu cine stie ce alte functii interesante.

6 COMENTARII

  1. Ar fi super. 1080p cu 60fps inca nu exista la telefoane. Daca vin cu asa ceva ar fi prea tare. Acest detaliu am observat si eu in timpul conferintei. Pana in septembrie am trecut de la iphone 4 la Galaxy S4 insa cred ca revin sigur la iphone 5S.

  2. Si la cum au facut iOS7, cu mai multe combinatii de culori si cu ce zvonuri au mai aparut..sunt si probabil suntem convinsi ca iphone 5s va veni si in mai multe culori ca sa ai posibillitatea de ati personaliza mobilul in combinatia telefon+iOS7