Bac2013 – aplicatia care te ajuta sa afli rapid notele de la Bacalaureat

  Desi a trecut sesiunea principala de Bacalaureat a anului 2013, dezvoltatorul aplicatiei Bac2013 stie ca exista zeci de mii de tineri care inca n-au reusit sa promoveze, asa ca le ofera posibilitatea de a isi afla rapid nota la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului. Aplicatia pentru iOS interogheaza serverele Ministerului Educatiei pentru a afisa rapid notele pentru oricare dintre cei care au sustinut sau urmeaza sa sustina proba de Bacalaureat, ea fiind utila atat anul acesta, cat si anii viitori, in conditiile in care nu se va schimba nimic in modul in care sunt afisate rezultatele.

In sfarsit poti afla ce rezultate ai luat la bac direct de pe telefonul mobil! Cu un singur clic poti consulta notele de la BAC in detaliu : note, calificative, contestatii. Acum ca ai terminat cu bacul, meriti sa nu te mai stresezi in fata calculatorului, iar aceasta aplicatie iti va permite sa verifici rezultatele tale si ale prietenilor tai oriunde ai fi.

  Aplicatia Bac2013 este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Bac2013

Gratuit

s





Developer: Daniel Mogos
Categoria: Education


Descriere: In sfarsit poti afla ce rezultate ai luat la bac direct de pe telefonul mobil! Cu un singur clic poti consulta notele de la BAC in detaliu : note, calificative, contestatii. Acum ca ai terminat cu bacul, m…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.3 Mb