Tim Cook viziteaza din nou China, discuta cu reprezentatii operatorilor locali

  Zilele acestea CEO-ul Apple, Tim Cook, se afla intr-o vizita de lucru in China, intalnindu-se cu reprezentatii unuia dintre importantii sai parteneri locali. Cook s-a intalnit cu reprezentantii China Telecom pentru a discuta probabil despre pornirea unor noi campanii de promovare a iPhone-ului, avand in vedere ca vanzarile acestor terminale au scazut simtitor in ultimele 3 luni. Desigur ca iPhone 5S si iPhone 5C vor fi aduse in discutie de catre Cook, el urmand a se intalni inclusiv cu reprezentanti ai China Unicom si China Mobile, acesta din urma fiind cel mai mare operator de telefonie mobila de pe glob, el nefiind un partener al Apple.

It is speculated that with the previous high-level meetings with China Telecom Cook similar, the two sides level will mainly focus on the issues discussed at the strategic level, may also be involved in co-generation iPhone and sales. Insiders pointed out that China and the Cook high-level talks with China Telecom, may mean that the new generation iPhone will likely be listed in China through China Telecom first sale. It is understood that since Apple CEO Cook served as third visit to China since it is unclear the specific time of Cook’s visit and travel arrangements, Cook is expected to be in the next few days, respectively, in China Unicom and China Mobile executives meeting.

  China a fost si ramane una dintre cele mai importante piete de desfacere pentru compania Apple, miliarde de dolari venind dinaceasta tara. In ultimele luni vanzarile de produse Apple au scazut simtitor in China si Apple are nevoie de o revigorare, asa ca intalnirile acestea au rolul de a motiva partenerii sa promoveze mai intens iDevice-urile si alte produse ale Apple.

Articolul precedentDownload iOS 7 beta 4 si iTunes 11.1 beta 1
Articolul următorAplicatii gratuite sau la pret redus pentru Mac OS X – 30.07.2013
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.