Concurs: Castiga una dintre cele 5 invitatii duble pentru filmul Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea!

  In cursul acestei dimineti am participat la vizionarea pentru presa a peliculei Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea, iar maine va voi povesti ceea ce urmeaza sa vedeti in cinematografele Hollywood Multiplex incepand din data de 23 august. Pana atunci va ofer ocazia de a castiga una dintre cele 5 invitatii duble care va permit sa va luati o persoana iubita sau un prieten pentru a viziona filmul despre o parte a vietii lui Steve Jobs. Fiecare dintre cele doua invitatii este valabila pentru doua persoane, insa ele pot fi utilizate numai in cadrul cinematografului Hollywood Multiplex situat la etajul al doilea al Bucuresti Mall din Calea Vitan.

  Va rog sa participati la concurs doar daca locuiti in Bucuresti si puteti folosi invitatia, nu luati sansa altei persoane de a vedea filmul. Invitatiile sunt valabile in perioada 26 – 29 august la orice ora. Pentru a participa trebuie sa lasati un comentariu cu textul Particip, concursul urmand a se incheia maine la ora 17:00.

UPDATE: Iata si castigatorii – CosminpivaliCatalin VasileminimallyG. Marian.

[youtube]http://youtu.be/rZOB13oZu-8[/youtube]

214 COMENTARII

  1. particip

    PS: apare eroare daca scriu doar “particip”, supunandu-mi ca am mai scris odata comentariul asta cu toate ca e prima data.