Apple urmeaza sa schimbe incarcatoare terte inclusiv in Romania

  Saptamanile trecute v-am spus ca Apple a initiat un program prin care isi propune sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a inlocui incarcatoare terte pentru iDevice-uri cu unele originale in schimbul sumei de 10$/€. Desi Romania nu face parte din lista tarilor in care acest program este oficial disponibil, avand in vedere ca in Romania nu exista un Apple Store, ei bine service-urile autorizate Apple din Romania va vor putea ajuta sa beneficiati de aceasta campanie a companiei americane.

Este necesar sa veniti cu iPod-ul ,iPhone-ul sau iPad-ul la care se foloseste incarcator-ul si cu incarcator-ul in sine , cost-ul pentru incarcator este de 46 Ron tva inclus ( in functie de curs-ul euro ) incarcator-ul defect sau non-Apple se returneaza la Apple un alt incarcator primiti in aproximativ  3- 5 zile lucratoare . 

  Mai jos aveti raspunsul primit de catre mine de la un service autorizat Apple, iar el este cat se poate de clar. Practic mergeti cu iDevice-ul si incarcatorul la unul dintre service-urile autorizate Apple din Bucuresti, lasati incarcatorul acolo, platiti 10€ si in 3 – 5 zile veti primi altul in schimb. Avand in vedere ca pretul unui incarcator original este cel putin dublu fata de cel aplicat in cadrul acestei campanii, este recomandabil sa beneficiati de promotie cat inca aveti ocazia.