Apple ar putea prezenta o noua versiune a Apple TV pe 10 septembrie

  Dupa trimiterea invitatiilor pentru evenimentul din 10 septembrie in care vom vedea iPhone 5S si iPhone 5C, pe internet au aparut zvonuri care indica faptul ca Apple ar urma sa lanseze inclusiv o noua versiune a Apple TV. Conform unor informatii obtinute din documentatia de transport pentru unele colete livrate catre Apple, compania ar fi primit de la unul dintre partenerii sai cateva Set Top Box-uri, Apple TV-ul facand parte din aceasta categorie de produse.

On August 25th, Apple received a shipment described as “Set Top Box with Communication Function” from BYD Precision Manufacture in Shenzhen, China. On August 18th, Apple received another shipment, again from BYD, described as “Set Top Boxes.” And on August 11th, Apple received its first shipment from BYD of “Set Top Box with Communication Function.” – See more at: http://panjiva.com/blog/2013/09/03/its-not-an-iphone#sthash.JhpWcbP3.dpuf

  Toate cele 3 livrari au continut colete care cantaresc intre 7 si 18 tone fiecare, iar avand in vedere greutatea unui Apple TV, ar putea fi vorba despre 90.000 de unitati. Desi documentatia obtinuta de la Homeland Security nu ofera detalii in legatura cu dimensiunea coletelelor, in luna decembrie Apple a primit o livrare similara de la Foxconn, iar in acel caz a fost vorba despre Apple TV-uri. Avand in vedere ca Apple a ales sa lucreze cu un alt partener pentru fabricarea Apple TV-urilor, exista posibilitatea ca aceasta livrare sa fie doar una normala de Apple TV-uri, sau poate vorbim despre vreun alt produs.

  Apple a actualizat Apple TV-ul in primavara acestui an, implementand o versiune diferita a chip-ului A5, insa nu ar fi neobisnuit ca acum sa ii implementeze un chip A6 mai puternic si eventual mai mult RAM.

1 COMENTARIU