Apple pregateste un incarcator de 17W pentru un produs nou

  Desi pe data de 10 septembrie Apple urmeaza sa prezinte iPhone 5S si iPhone 5C, iar in octombrie asteptam iPad 5 si iPad Mini 2, iata ca un nou produs ar fi in proces de dezvoltare la Apple, iar el urmeaza sa functioneze in baza unui incarcator de 17W. Apple a inceput recent sa achizitioneze componente pentru a produce noul incarcator, insa deocamdata nimeni nu stie pentru ce ar urma el sa fie utilizat si asta avand in vedere ca tabletele iPad se incarca prin intermediul unui incarcator de 12W, incarcator lansat de catre Apple cu nu foarte mult timp in urma in ideea de a scurta timpul de incarcare.

  E putin probabil ca un incarcator de 17W sa fie lansat pentru acelasi lucru, deci se speculeaza ca Apple ar intentiona sa lanseze un produs nou care ar urma sa aiba un consum situat intre tabletele iPad si MacBook Air-uri. Se specula acum cateva luni ca Apple ar intentiona sa lanseze o tableta iPad cu ecran de 12.9 inch, iar pentru un asemenea produs un incarcator de 17W ar fi util. Chiar daca Apple dezvolta noul incarcator in momentul de fata, nu se stie cand ar urma sa fie lansat produsul pentru care el este conceput, deci nu va ganditi ca il veti vedea in saptamanile urmatoare in vreo conferinta.

  Desi in momentul de fata singura explicatie logica pentru dezvoltarea acestui incarcator ar fi lansarea unei tablete iPad cu ecran de aproape 13 inch, nimeni nu poate afirma ca Apple ar intentiona sa lanseze un asemenea produs, avand in vedere ca el va concura direct cu MacBook Air-urile sale. Ca sa fiu sincer, cred ca produsul pentru care se dezvolta acest incarcator ar putea iesi pe piata abia peste minim 1 an de zile, deci vom avea destul de asteptat.

3 COMENTARII