Existenta si lansarea iPhone 5S si iPhone 5C in China a fost confirmata de catre China Mobile

  Dimineata v-am spus ca Apple va organiza in Tokio, Berlin si Beijing evenimente pentru prezentarea unui stream video a conferintei din 10 septembrie in care iPhone 5S si iPhone 5C vor fi prezentate oficial. Organizarea acestor evenimente are un rost precis, deoarece Japonia, Germania si China urmeaza sa faca parte din primul val de lansari ale celor doua terminale. Pentru China vorbim despre o premiera, deoarece Apple a lansat iPhone-urile in aceasta tara la cateva saptamani/luni dupa lansarea oficiala din SUA, insa efortul companiei de a isi creste vanzarile in regiune se materializeaza printr-o lansare timpurie.

China has been chosen as [the/a]* first country where the iPhone 5S/5C will be shipped! Weibo preorder time! If you want to be one of the people who gets a handset on day one, click: . Those who successfully preorder will also enjoy a high-end gift bag. (Because the iPhone products haven’t actually shipped yet, detailed numbers and actual shipping information [may change].

  Informatia vine direct de pe Twitter-ul Chinei, acolo reprezentanti ai China Mobile confirmand pentru prima oara faptul ca iPhone 5S si iPhone 5C sunt denumirile noilor terminale, dar si lansarea lor timpurie. Mesajul publicat pe reteaua de socializare le recomanda utilizatorilor sa inregistreze precomenzi pentru terminale, in schimb urmand a primi o punga de cadouri high-tech, insa deocamdata alte informatii nu au fost furnizate. Din pacate nu se stie sigur daca informatia vine de la reprezentanti ai operatorului, insa este clar ca Apple intentioneaza sa isi intareasca prezenta in China, iar includerea tarii in primul val de lansari ar putea fi una dintre masurile luate in acest sens.