Un grup de persoane interesate sa achizitioneze iPhone 5S a fost jefuit in fata unui magazin AT&T (Video)

  A sta la coada pentru achizitionarea unui iPhone 5S sau iPhone 5C s-ar putea dovedi a fi nu doar o aventura obositoare, ci si una extrem de periculoasa si costisitoare, cel putin asta v-ar putea spune un grup de persoane din Houston, SUA. Asteptand peste noapte in fata unui magazin AT&T dintr-o zona nu foarte circulata, toate persoanele prezente acolo au fost jefuite de catre un grup de persoane care au iesit dintr-o masina oprita in fata lor si i-au amenintat cu arme pentru a le lua iPhone-urile si banii. Cel putin una dintre persoane a fost jefuita si cartile sale de credit au fost utilizate putin mai tarziu intr-una dintre benzinariile din vecinatatea locatiei, politia investigand in momentul de fata infractiunea.

Apple fans waiting in an early-morning line for the release of the new iPhone were robbed at gunpoint on Friday, Houston police said. It was reported around 5 a.m. at the AT&T store on Westheimer Road at Chimney Rock. Police said people were camped outside the store when two armed guys got out of a car. One of the victims told KHOU 11 News the robbers walked up and started making demands.

  Aceasta este probabil prima oara cand acest lucru se intampla in fata unui magazin cu clienti care asteptau sa cumpere un terminal iPhone nou, insa cu siguranta nu va fi ultima, hotii avand de acum incolo curajul de a actiona in moduri similare deoarece castigurile pot fi foarte mari.

2 COMENTARII

  1. Eu nu inteleg cum poti fi atat de incuiat la minte incat sa stai in fata unui magazin stiind ca vei avea ocazia de al cumpara si mai tarziu?