O femeie din SUA a renuntat la o geanta Louis Vuitton pentru a avansa doua locuri la o coada pentru iPhone 5S (Video)

  In cazul cozilor pentru achizitionarea de terminale iPhone 5S, unii sunt dispusi sa faca orice pentru a avansa sau a achizitiona noile terminale, inclusiv sa renunte la o geanta Louis Vuitton. O femeie din Charlestown a fost dispusa sa renunte la pretioasa geanta pentru a avansa doua locuri la coada formata in fata unui Apple Store pentru iPhone 5S si asta deoarece managerul magazinului a anuntat clientii ca nu ar avea indeajunse terminale pentru toti. Desi nu avea decat 3 – 4 persoane in fata, femeia a renutat fara remuscari la geanta si totul in ideea de a pastra vie memoria lui Steve Jobs.

  Ea a afirmat ca nu era vorba despre achizitionarea terminalului in sine, ci despre pastrarea vie a memoriei lui Steve Jobs, fostul co-fondator Apple decedand in anul 2011. Indiferent de motivatia sa, femeia a reunntat usor la o geanta care, daca era originala, sigur nu era foarte ieftina, dar macar a achizitionat un iPhone 5S.

12 COMENTARII

  1. Si cam aici se termina tot….
    Abia astept apocalipsa,este ireal ce se intampla.
    Oameni buni , sunt niste telefoane ,obiecte,nimicuri la urma urmei chiar este posibil asa ceva????

  2. Nu.mi vine sa cred, s.a ajuns ca pe vremea lui ceausescu cand stateai la coada la magazine .., doar ca acum e o totala nebunie. Sunt fan Apple , imi plac f mult produsele lor, dar nici daca mi.ar da pe gratis nu as sta zile si ore in sir pt un telefon. Mare e gradina lui jobs…

  3. prosti sau nu dar stau mult mai bine ca noi , au timp liber pt prostii, nu trebuie sa se rostogoleasca 16/24 in noroi ca sa aibe bani sa supravietuiasca ca in romania.