Tim Cook le multumeste clientilor pentru vanzarile iPhone 5S si iPhone 5C

  Astazi compania Apple a anuntat ca 9 milioane de terminale iPhone 5S si iPhone 5C au fost vandute in ultimele 3 zile de in 10 tari de pe glob, acesta fiind un nou record stabilit de catre compania din Cupertino in ceea ce priveste vanzarile inregistrate in weekend-ul lansarii unui iPhone nou. Tinand totdeauna sa le multumeasca utilizatorilor pentru achizitiile facute din magazinele companiei pe care o conduce, Tim Cook a tinut si de aceasta sa le multumeasca clientilor prin intermediul noului cont inregistrat pe reteaua de socializare Twitter.

  In ciuda faptului ca traieste in umbra lui Steve Jobs, Tim Cook se dovedeste a fi un CEO carismatic, capabil sa conduca o companie extrem de mare si complexa precum Apple, iar lansarea iPhone 5S este cea mai buna dovada in acest sens.

5 COMENTARII

  1. Nu este in regula ca postez aici dar totusi indraznesc. Azi din lipsa de ocupatie am hotarat sa fac iphonului 5 un restore in dfu (lipsa de preocupare) si surpriza: ma trezesc ca dupa ce am avut ios 7gm pe el itunes ia decizia ca ultimul ios pt telefon este 6.1.4. Acum surpriza, astept sa downloadeze ipsw-ul sa vad daca il si instaleaza. Moment de suspans….. Revin.

  2. @Tony Nu este adevarat…. Asa mi-a aparut si mie… Prima data cu itunes 11.1.. O sa mearga… Doar incearca sa nu ii mai faci restore in dfu sau revovery ca il dai peste cap… Fai restore normal…