OS X 10.9 va permite redarea clipurilor video slow-motion filmate cu iPhone 5S

  Aplicatia Camera a iPhone 5S contine o functie care ne permite sa inregistram clipuri video slow-motion direct din dispozitive, iar in OS X 10.9 Apple a implementat si compatibilitate cu aceste tipuri de clipuri video. Mai exact, versiunea QuickTime implementata in OS X 10.9 Mavericks de catre Apple este capabila sa ne permita sa redam aceste clipuri video exact asa cum sunt ele filmate, iar asta in conditiile in care versiunea QuickTime din OS X 10.8 Mountain Lion nu este capabila sa faca acest lucru pentru utilizatori.

  Era normal ca Apple sa implementeze suport pentru aceasta functionalitate in OS X Mavericks, iar impreuna cu ea, clipurile video au atasat si un timecode pe care nici QuickTime, nici iPhoto nu il citesc/utilizeaza deocamdata.

Articolul precedentApple anunta aplicatia gratuita a saptamanii
Articolul următorAplicatii gratuite pentru iPad, iPhone si iPod Touch – 27.09.2013
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.