Iata care sunt cele mai cautate smartphone-uri pe website-urile de licitatii din Romania

  Septembrie a fost o luna buna pentru iPhone-uri si nu doar in strainatate, ci si in Romania, un celebru website de licitatii din tara noastra prezentand iPhone-ul drept cel mai dorit smartphone de catre cumparatori. Veti fi, probabil, putin surprinsi sa aflati ca iPhone 5 a fost cel mai cautat smartphone de catre cumparatori, dupa el clasandu-se iPhone 5S si iPhone 4S, iPhone 4 ocupand pozitia a patra, topul fiind completat de catre Samsung Galaxy S4, singurul terminal Android din lista.

Smartphone-ul este un gadget tot mai căutat de către români, numărul utilizatorilor fiind în creştere. Judeţele din care s-au făcut cele mai multe achiziţii de smartphone în luna septembrie sunt: Bucureşti, Cluj, Constanţa,Timiş,Prahova,Iaşi şi Braşov.

Preferinţele utilizatorilor Okazii.ro în luna septembrie 2013 s-au îndreptat către modele de smartphone performante, vârfuri de gamă, provenind de la branduri de renume. Într-un top 5 al celor mai cumpărate modele de smartphone de pe Okazii.ro în luna septembrie a acestui an pe primele locuri se află in ordine descrescătoare: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 4S, iPhone 4  şi Samsung Galaxy S4.

Lansarea noilor modele iPhone 5S, iPhone 5C, Samsung Galaxy Note 3 vor influenţa căutarile şi achiziţiile de smartphone şi în perioada următoare.

  Surprinzator este faptul ca iPhone 5C nu apare absolut deloc in lista website-ului de licitatii, mai ales ca vorbim despre un terminal noi, el generand mai mult interes pentru iPhone 5-ul lansat anul trecut. Avand in vedere ca acest din urma terminal nu se mai produce, este de asteptat ca preturile dispozitivului sa creasca in perioada urmatoare, majoritatea preferand sa achizitioneze acest model in locul iPhone 5C, insa probabil preturile mari vor convinge destule persoane sa se razgandeasca.

6 COMENTARII

  1. c’mon guys.. eram un pic sarcastic 🙂
    cat despre “mOkazii” – 90% sunt “bijnitzari” mai ceva ca in targ la vitan

  2. Si eu mi-am luat iphone 4 de pe okazii si e safe and sound pana acuma. Sunt multumit si chiar cred ca studiul asta e pe bune pt ca vad din ce in ce mai mult timp in jurul meu posesori de apple. Salutaree!