Flipcase – o carcasa care iti permite sa joci Connect Four pe iPhone 5C folosind carcasa Apple (Video)

[youtube]http://youtu.be/VTVoD-3MDr0[/youtube]

  Saptamana trecuta v-am prezentat o carcasa pentru iPhone 5C care va permite sa transformati “banala” carcasa a terminalului intr-o mica “opera de arta”, iar astazi am o alta aplicatie care ofera o functionalitate diferita. Numita Flipcase, aplicatia ne permite sa jucam jocul Connect Four folosind carcasa gandita de catre Apple, iar in clipul video de mai sus aveti prezentata functionalitatea sa. Mai exact, prin gaurile carcasei utilizatorii pot interactiona cu ecranul terminalului pentru a conecta cate 4 puncte rosii sau galbene si a completa o sesiune de joc.

Play games using the case of your iPhone 5c. Watch the 1 minute video here: http://youtu.be/VTVoD-3MDr0 Just attach the official 5c case to the *front* of your iPhone 5c and you’re ready to go. Tap through the holes in the case to play, and take turns with a friend to make four in a row.

  Pentru a va juca trebuie sa puneti carcasa Apple pentru iPhone 5C peste ecranul terminalului si veti incepe jocul, insa desigur ca iPhone 5 sau iPhone 5S pot fi utilizate in acelasi mod cu o carcasa speciala. Flipcase este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Nume:
Flipcase

Gratuit

s





Developer: Bytesize Systems …
Categoria: Games


Descriere: Play games using the case of your iPhone 5c.

Watch the 1 minute video here: http://youtu.be/VTVoD-3MDr0

Just attach the official 5c case to the *front* of your iPhone 5c and you’re ready to go.

Tap through the holes in the case to play, and take turns …


Dimensiunea aplicatiei este: 1.7 Mb