Apple angajeaza mai multi experti din lumea modei, are planuri mari pentru iWatch

  In ultimele luni compania Apple a angajat mai multi care au lucrat in domeniul fitness-ului sau din lumea modei, iar obiectivul final este cel mai probabil lansarea unui iWatch care sa fie cat mai atractiv pentru publicul larg. Compania Apple i-a angajat in ultimele luni pe expertul in fitness Jay Blahnik si pe Ben Shaffer(ambii venind direct de la Nike), pe Paul Deneve, fostul CEO al Yves St Laurent, iar cea mai recenta angajare o are in prim-plan pe Angela Ahrendts, care a parasit functia de CEO al celebrului retailer de lux Burberry.

Apple has been on a hiring spree lately, and there’s something of a pattern emerging that’s all about fashion. The Mac, iPhone and iPad maker has brought on board two Nike alum with Jay Blahnik and Ben Shaffer, former Yves St Laurent executive Paul Deneve, and now Burberry CEO Angela Ahrendts. We may not have enough parts of the equation to the end result, but enough parts are in place to give us an idea where Apple is going.

  Nimeni nu stie sigur ce intentioneaza Apple sa dezvolte cu ajutorul acestor experti, insa se speculeaza ca macar 3 dintre ei vor fi implicati activ in procesul de dezvoltare al iWatch, Ahrendts urmand a fi utilizata pentru promovarea sa. Apple intentioneaza sa produca smartwatch-ul iWatch ca un dispozitiv care se va interconecta cu iPhone-urile pentru a oferi diverse informatii despre notificari si a permite controlarea unor functii de telefonie/mesagerie, insa separat compania este interesata sa ofere si functii de fitness, plus altele care vor permite monitorizarea functiilor vitale.

  Separat de toate acestea, recent am aflat si ca iWatch-ul celor de la Apple ar putea contine functii care ne-ar permite sa controlam sistemele de automatizare ale caselor, astfel ca inchiderea luminilor/a draperiilor sau controlarea sonorului s-ar putea face direct din ceas. Apple are planuri foarte mari pentru smartwatch-ul sau, ramane doar de vazut cat va dura pana cand il va lansa pe piata si daca atunci toate aceste caracteristici vor fi la fel de grozave precum sunt prezentate acum.