Cel mai bine pastrat secret al evenimentului de prezentare a iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina

  De-a lungul ultimelor luni am invatat ca Apple nu poate ascunde aproape nimic de publicul larg, partenerii sai asiaici fiind o sursa constanta de informatii despre produsele companiei, dar si despre functiile pe care acestea le contin. Am aflat cu multe luni inainte cum va arata tableta iPad Air, am aflat recent si ce hardware urmeaza ea sa contina, am aflat care care vor fi dimensiunile sale, am aflat in mod eronat si ca ea va contine un Touch ID, insa un lucru foarte important nu l-a aflat nimeni si extrem de multe persoane au fost uimite sa il auda in timpul evenimentului de prezentare a iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina.

  Vorbesc desigur despre numirea iPad Air aleasa pentru noua tableta a celor de la Apple, acest nume nefiind vehiculat in vreo sursa publica de importanta majora. Nu stiu daca cineva ar fi crezut ca Apple ar fi putut alege aceasta denumire pentru produsul sau, insa mai important este ca nimeni nu a sugerat in mod serios in vreun moment sau altul aceasta posibila denumire pentru tableta. Apple a fost intens criticata pentru ca nu mai reuseste sa uimeasca, cu ceva, din moment ce lucrurile importante se afla cu mult inainte si pe 22 octombrie a demonstrat ca inca poate face acest lucru.

  Ca sa fiu sincer am fost la fel de uimit precum multe alte persoane de denumirea aleasa de catre Apple si nu m-as fi gandit ca ea ar putea fi utilizata, desi in diverse concepte ea a fost prezentata, insa niciodata luata in serios. Prin alegerea sa, Apple a demonstrat ca inca poate sa uimeasca, ca inca poate sa tina secrete in interiorul companiei sale si am o vaga impresie ca a primit ajutor din partea unor jurnalisti cooperanti care n-au scris nimic despre denumire.

  iPad Air va fi lansata in Romania pe data de 1 noiembrie, Orange anuntand deja includerea produsului in oferta sa.