Prima Pagina Apple Cel mai bine pastrat secret al evenimentului de prezentare a iPad Air...

Cel mai bine pastrat secret al evenimentului de prezentare a iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina

  De-a lungul ultimelor luni am invatat ca Apple nu poate ascunde aproape nimic de publicul larg, partenerii sai asiaici fiind o sursa constanta de informatii despre produsele companiei, dar si despre functiile pe care acestea le contin. Am aflat cu multe luni inainte cum va arata tableta iPad Air, am aflat recent si ce hardware urmeaza ea sa contina, am aflat care care vor fi dimensiunile sale, am aflat in mod eronat si ca ea va contine un Touch ID, insa un lucru foarte important nu l-a aflat nimeni si extrem de multe persoane au fost uimite sa il auda in timpul evenimentului de prezentare a iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina.

  Vorbesc desigur despre numirea iPad Air aleasa pentru noua tableta a celor de la Apple, acest nume nefiind vehiculat in vreo sursa publica de importanta majora. Nu stiu daca cineva ar fi crezut ca Apple ar fi putut alege aceasta denumire pentru produsul sau, insa mai important este ca nimeni nu a sugerat in mod serios in vreun moment sau altul aceasta posibila denumire pentru tableta. Apple a fost intens criticata pentru ca nu mai reuseste sa uimeasca, cu ceva, din moment ce lucrurile importante se afla cu mult inainte si pe 22 octombrie a demonstrat ca inca poate face acest lucru.

  Ca sa fiu sincer am fost la fel de uimit precum multe alte persoane de denumirea aleasa de catre Apple si nu m-as fi gandit ca ea ar putea fi utilizata, desi in diverse concepte ea a fost prezentata, insa niciodata luata in serios. Prin alegerea sa, Apple a demonstrat ca inca poate sa uimeasca, ca inca poate sa tina secrete in interiorul companiei sale si am o vaga impresie ca a primit ajutor din partea unor jurnalisti cooperanti care n-au scris nimic despre denumire.

  iPad Air va fi lansata in Romania pe data de 1 noiembrie, Orange anuntand deja includerea produsului in oferta sa.

 • Lascarik

  Astept cu nerabdare 1noiembrie. In Elvetia este 549 chf adica 446 euro.

 • catamorariu

  A fost o lansare pe cinste, iar Ipad Air e pur si simplu de geniu!!! am avut urmatorul parcurs: Iphone 3g, iphone 4, ipad 2,ipad 3 si Galaxy S4. Am studiat bine in ultimii ani iar device-ul perfect pentru mine va fi: IPAD AIR!!!

 • bogdan stefan

  da, super inovatie! sunt socat!

 • Geza

  Daca nu ai fi stiut inainte la ce sa te astepti chiar ca ar fi fost o surpriza pe masura!E super Ipadul air cit si cel mini!

 • nicu

  super. fata de ipad 3-ul meu sparge lemne, bate cuie, *ute-n *ur si da si…

 • Pingback: iPad Air sugereaza lansarea unor noi modele ale iPad | iDevice.ro()

 • chatagra

  hmm … au reusit sa tina denumirea secreta sau pur si simplu au ales acea denumire cu o sapt inainte din lipsa de idei ….

 • Daca s-ar fi aflat inainte numele si pana in ziua prezentării nu s-ar fi stiut nimic legat de felul cum arata samd , chiar era ceva. In situatia de fata ,faptul ca au tinut secret numele e fix pix. Ca sa te surprinda numele ales de Apple pentru noul iPad trebuie sa vrei sa ramai uimit, sa-ti dorești cu toata fiinta ta.

 • Tznc

  Wow! sunt socat, apple a uimit, nu a fost numit Ipad cifra ci Ipad cuvant, este un soc intradevar

 • vector

  numele e cea mai irelevanta parte la o prezentare. si daca puteam spune ca a surpins doar prin nume, inseamna ca inovatia hardware software e 0!

 • ss33

  nu cred ca denumirea e importanta … ma indoiesc ca da cineva 6-700 euro doar pentru ca se numeste air si nu ipad 5. pe mine m-a impresionat mai degraba greutatea tabletei (evident, avand inca o baterie rezonabila si un hardware bun). pe de alta parte nu mi se pare o greseala din partea Apple ca nu au inclus touch id-ul. ii va ajuta sa vanda urmatoarea versiune a Ipad .. aia care va veni probabil cu touch id si niste modificari incrementale in hardware si eventual o baterie cu 2 ore mai buna. cam asta a fost strategia lor in ultimii ani.

 • cineva

  @Lascarik , eu iti zic sa procedezi astfel ca sa o iei mai ieftin. Cumperi tableta din SUA si apoi te mai costa 15 usd transportul cu ajutorul celor farataxe.ro . E mai ieftin.

 • Dennis47

  @cineva.
  Ai folosit tu site-ul farataxe.com pentru a’ti comanda device din SUA?