Prima Pagina Apple Tim Cook afirma ca iPhone 5C nu este “iPhone-ul ieftin” pe care...

Tim Cook afirma ca iPhone 5C nu este “iPhone-ul ieftin” pe care il asteapta analistii americani

  Inaintea lansarii oficiale, iPhone 5C a fost prezentat drept iPhone-ul ieftin care va ajuta Apple sa isi creasca cota de piata in tarile aflate in curs de dezvoltare. La prezentarea preturilor oficiale multi au ramas uimiti de felul in care a pozitionat Apple dispozitivul in oferta sa si smulti nu au inteles de la bun inceput ca rolul sau a fost de a inlocui iPhone 5 in oferta, vechiul terminal trebuind a fi vandut la un pret apropiat de cel al iPhone 5C. Conformand ceea ce toata lumea stia deja, Cook a afirmat ca iPhone 5C nu a fost dezvoltat in ideea de a fi un iPhone ieftin, ci unul mid-level cu un pret corespunzator.

That was never our intent, honestly. Our entry iPhone is the iPhone 4S.

  Cook sustine ca iPhone 4S este iPhone-ul ieftin din oferta companiei americane si el se asteapta ca acesta sa inregistreze vanzarile bune pe care iPhone 4 le-a avut anul trecut. Practic Tim Cook a spus acum cu voce tare exact ceea ce lumea stia inca din septembrie, faptul ca iPhone 5C nu a avut si nici nu va avea deocamdata rolul unui iPhone ieftin, iar lumea nu trebuie sa il priveasca asa. Desigur ca atacurile lansate de catre Apple impotriva smartphone-urilor din plastic nu ajuta in vreun fel dispozitiv, insa compania a facut un risc 100% calculat, iar pana acum nu pare sa aiba de suferit.

  Testand un iPhone 5C zilele acestea va spun ca el este departe de a fi un smartphone care sa aiba un aspect ieftin si sa dea impresia de dispozitiv ieftin, dar nu va cer sa ma credeti in aceasta privinta ci va cer sa mergeti in magazine, sa il tineti in mana si sa va convingeti singuri.

 • CatalinUl

  Tocmai neincrederea in acest produs, chiar si pe piata noastra ma facut sa scap de iP5 pe care il detinem si sa ma duc in primul Orange Store fara programare sau rezervare si sa cumpar un iP5C verde. Sunt ffff multumit de alegerea mea iar telefonul nu arata sau se comporta absolut deloc ca unul ieftin . Iar ideea de culori m-a si atras de prima data …..

 • Sorin

  Da este foarte placuta experienta telefonului ..combinatia perfecta dintre culoarea telefonului si iOs7

 • Viki

  Zaone no arăta iPhone 5c ieftin dar cu siguranță se simte ieftin 😉

 • Xxx

  Tocmai ti-a spus ca nu da impresia. Ce e drept, e parerea lui, dar pArerea unuia cu experienta, prin mana caruia au trecut smartphon-uri de top. Eu cred ca are o opinie buna de luat in considerare. Stie sa faca diferenta dintre ieftin si clasa de lux, sau medie. Anyway, tot timpul se gaseste unu sa vorbeasca fara el.