iPhone 5S si iPhone 5C au fost lansate in 25 de tari de pe glob

  Lansarea iPhone 5S si iPhone 5C din Romania a facut parte dintr-o lansare globala extinsa, cei de la Apple alegand 25 de tari in care terminalele sunt disponibile incepand de astazi. Chiar daca in tara noastra operatorii de telefonie mobila nu s-au obosit sa organizeze evenimente de lansare, sau macar sa deschida magazine la miezul noptii, in alte tari lucrurile au fost diferite. In acest articol aveti imagini cu ceea ce s-a intamplat in diverse tari de pe glob si nu pot sa spun decat ca era nevoie de continuarea a ceea ce s-a facut in ultimii ani, chiar daca evenimentele in sine n-au fost extraordinare. Daca sunteti interesati de oferta comerciala pentru Romania, atunci in aceasta pagina si in aceasta pagina o veti gasi.

  Acestea fiind spuse, va las in compania pozelor si va spun ca iPhone 5S si iPhone 5C sunt disponibile pentru achizitie de astazi in : Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanad, Indiile franceze de Vest, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxembourg, Macau, Malta, Olandas, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Reunion, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elvetia, Taiwan si Thailanda.

  Pe 1 noiembrie cele doua terminale vor fi lansate in : Albania, Armenia, Bahrain, Columbia, El Salvador, Guam, Guatemala, India, Macedonia, Malaesia, Mexic, Moldova, Muntenegru, Arabia Saudita, Turcia si Emiratele Arabe Unite.