Sondaj: Ce nou model al iPhone ai achizitionat pentru lansarea din Romania?

  In cursul zilei de ieri operatorii de telefonie mobila Orange, Cosmote si Vodafone au lansat oficial iPhone 5S si iPhone 5C in Romania, preturile fiind la fel de diferite precum culorile noilor terminale. Orange Romania a ramas fara unitati in stoc dupa doar 8 ore de la punerea in vanzare, Vodafone avand in continuare unitati disponibile pentru achizitie, in timp ce despre Cosmote deocamdata nu se stie absolut nimic. Stiu ca unii dintre voi si-au achizitionat noile terminale fie din magazinul online al operatorilor, fie din magazinele fizice,a sa ca va invit sa participati la sondajul de mai jos.


28 COMENTARII

  1. si eu la fel raman la iphone 5 mi se pare ca e un tel super si astept iphone 6 pt ca am auzit ca va fi o schimbare majora de ecran si design 🙂

  2. Eu is de parerea ca baga preturile astea pt cei care au febra in perioada asta. Peste o luna sau 2 sigur vor scadea preturile.
    Acum si asa au avut putine si si-au permis sa bage preturile astea.

  3. In romania daca iti ei un iPhone la abonament iesi pe pierdere … Dai 2000-2500 lei pe el si abonament pe 2 ani de 31 de euro ?
    Ce e in capu vostru ?
    In america un iPhone 5S la liber costa aprox 2200 lei ..

  4. Ma gandeam eu , ca o persoana din orange mi a promis ca imi va face rost in primul val cand vin de 64 de gb si acuma ma gandeam ca mi a dat teapa .

  5. Am facut cea mai tare afacere. Acum doua saptamani m-am portat de la vomafone la orange. Iphone 5 (lichidare de stoc) plus pantera 31 plus bonusuri de portare (minute nationale+ inca 500 Mb), pretul tel. 1100 Ron. Asta e pretul corect pe care il dau pe un telefon. Trebuie sa fii picat in cap dai intre 700 si 1200 de Euro pt. un telefon. La anu pe vremea asta e o perioada buna sa-ti iei I5s. Mentionez ca nu sunt un muritor de foame, lucrez in televiziune si castig un salariu pe care nu-l au multi de aici. Mi-as fi permis si 5s, dar nu se merita. Trebuie judecat cu capu’ inainte sa te arunci. Bafta multa !

  6. Am un 4s si raman la el, nu vreau sa il schimb pentru un 5s, doar ca e mai puternic si ca are Touch ID, e o bataie de joc din partea celor de la Apple, speram sa apara ceva mai bun, sunt fan Apple si de multe ori ma uit cat de bine ies pozele pe Samsung Note sau Galaxy S3/4, iar Apple ramane cu aceeas camera.Probabil ca ar trebui un alt CEO la Apple, pentru ca Apple merge din ce in ce mai prost……..

  7. Astept iphone 5s de 32gb la cosmote. Am fost foarte dezamăgit de lansarea din România mai ales cea de la Cosmote. Nu au decât space grey 16gb si au făcut si creșterea de preț artificială dimineața la lansare. La telefon am stat 15-20 min sa-mi spună pana la urma ca nu se știe daca o sa aducă 32gb. Pe site sunt listate numai 16gb. E cam jalnic

  8. @ zaone. Am prins un 5s 32 Gb de la orange (809 €), va veni neverlocked sau va trebui sa obtin un cod de la portocalii pentru a-l debloca?
    Merci.

  9. Eu mai debraba as da 700 de euro pe un tel decat sa dau 30-55 euro pe un abonament la operatori.(24*55=1320) de abia asta e o nebunie!

  10. Anu asta singurul telefon adevarat este HTC One , poate o sa iau si iphone 6 daca maresc ecranu si modifica putin ios 7 si pun nfc pe el.

  11. Pentru cel putin 6 luni o sa raman la iPhone 5 si asta doar pentru ca in Ro preturile sunt extrem de mari iar oferta sub orice nivel de bun simt. As alege un 5S doar dpdv al autonomiei, dar as fi extem de interesat de un iPad mini 2.