Prima Pagina aplicatii Apple ar fi refuzat sa publice in App Store o versiune a...

Apple ar fi refuzat sa publice in App Store o versiune a aplicatiei WhatsApp Messenger cu design pentru iOS 7

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Da1c9wtMAGk&h=370&w=580]

  WhatsApp Messenger este una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie de pe glob, iar un numar extrem de mare de utilizatori asteapta un update care sa aduca un design special pentru iOS 7. Desi compania se grabeste sa aduca update-ul pentru utilizatori cat se poate de repede, se pare ca Apple nu ar fi fost de acord sa il publice in App Store din cauza unor motive de securitate. Vorbim deocamdata doar despre un zvon aparut pe internet dintr-o sursa nesigura, asa ca priviti-l foarte detasati, aceasta afirmand ca Apple nu ar fi fost multumita de metoda prin care WhatsApp Messenger securizeaza conversatiile utilizatorilor, asa ca a decis sa nu publice noua versiune a aplicatiei.

  Din pacate nu stim daca acest zvon este adevarat si cand ar putea ajunge noua aplicatie in magazinul celor de la Apple, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam.

  • OpreAndreIoan

    Nu e Apple atât de proastă încât să nu permită update-ul celei mai profitabile aplicații din App Store. Sunt sigur minciuni.

  • Sonder

    Poate asteapta o versiune compatibila si cu iPad?;)

  • Fred dwe

    Intr-un post mai vechi spuneai ca undeva saptamana viitoare ar trebui sa apara whatsapp’ul. Ceva update ? Ai idee cam cat ar trebui sa asteptam ? Sau mai bine spus, eu cei de la whatsapp ceva forum unde anunța ei update-urile ?