UPDATE: BLACK FRIDAY 2013: iPhone 5S disponibil la pret mai mic decat in Apple Store la un magazin online, alte REDUCERI substantiale vor fi anuntate diseara!

  BLACK FRIDAY 2013 continua si la KOYOS.ro, retailerul online avand disponibile o serie de promotii extrem de interesante pentru toti cei interesati. In acesta pagina le veti gasi pe toate si incep cu terminale iPhone 5S aurii si silver disponibile la un pret cu 400 RON mai mic decat la eMAG, pretul fiiind aproximativ egal cu cel al Apple Store-urilor din Europa. Separat, veti gasi extrem de multe produse disponibile la reducer demne de BLACK FRIDAY 2013, in unele cazuri si va recomand sa profitati de ocazie.

  In acesta pagina gasiti toate promotiile, iar diseara va voi oferi promotii noi pe masura ce ele vor fi disponibile.

UPDATE: Promotiile anuntate anterior sunt valide, iar iPhone-urile inregistreaza vanzari bune, asa ca grabiti-va daca doriti sa cumparati rapid unul. In aceasta pagina aveti toate promotiile KOYOS.ro, iar iPhone-urile sunt listate primele in pagina, preturile lor fiind cu minim 1 leu mai mici decat cele din Apple Store-urile Europene.

7 COMENTARII

  1. Stie cineva daca modelul de iPhone 5s de la ei este A1457 ?
    Am comandat pentru sotie si am sunat la ei sa verific , dar au zis ca este cel european si ca nu stiu ce model este.
    Sa nu am vreo surpriza sa ma trezesc cu vreun model de USA.