Triposo – un ghid turistic perfect disponibil chiar pe tableta ta iPad

  Triposo este o aplicatie disponibila de ceva vreme in App Store si ea este perfecta pentru persoanele care obisnuiesc sa calatoreasca in diverse zone ale globului. Vorbesc despre un ghid turistic interactiv gandit special pentru iDevice-urile noastre si promovat de catre compania Apple in App Store-ul sau. Aplicatia este gandita pentru a functiona offline pe oricare dintre terminalele care o ruleaza, ea oferindu-ne informatii detaliate despre orasele in care ne aflam, sau despre cele pe care dorim sa le vizitam.

One travel guide for the whole world. It’s free and works offline.
Triposo offers you the best travel guide for your phone. Complete and up to date information from the best open sources and handy maps. Download city or country guides and use them offline while you travel. They are all free.

Features:

  • Start the Triposo Travel Guide and pick the country you will be visiting. The download starts immediately. 
  • Download once and the guides work offline. 
  • The guide includes an overview map for the country and detailed city maps for the top cities.
  • For major cities, you get a special city guide with information about all the major sights, a list of great restaurants and different nightlife options.
  • Travel dashboard with currency converter, weather and useful phrases.

  De la informatii complete despre punctele turistice importante, pana la harti complete ale oraselor si informatii despre cele mai bune locatii pentru mancat/petrecut o noapte, Triposo este o aplicatie complexa, utila pentru orice persoana dornica sa descopere o locatie noua. Triposo este disponibila gratuit, in format universal in App Store si este promovata de catre Apple.

Pretul initial:
Numele:
Triposo

Gratuit

s

Developer: Triposo Inc
Universala
Categoria: Travel


Descriere: One travel guide for the whole world. It’s free and works offline.
Triposo offers you the best travel guide for your phone. Complete and up to date information from the best open sources and handy maps. Do…


Dimensiunea aplicatiei este: 25.5 Mb