Call of Mini™ Zombies 2 – nou joc cu zombies pentru platforma iOS disponibil gratuit in App Store

0

  Daca va aflati in cautarea unui joc cu zombies si nu stiati ce sa alegeti, ei bine poate Call of Mini™ Zombies 2 va va atrage atentia. Lansat cu aproximativ trei saptamani de zile in urma in App StoreCall of Mini™ Zombies 2 nu este unul dintre obisnuitele jocuri cu zombies pe care l-ati vazut deja prin magazin, el beneficiind de un motor grafic demn de iDevice-urile anului 2013, dar si de un gameplay pe masura. Pentru ca vorbim despre un joc cu zombies, actiunea principala este centrata pe distrugerea hoardelor de zombies care va ataca, iar pentru a face acest lucru aveti la indemana un adevarat arsenal.

another ZOMBIE OUTBREAK in the sequel to the worldwide smash-hit Call of Mini™ Zombies. Secondary weapons and a combo system have been introduced to the game. Fight off hordes of zombies and take on powerful bosses to save the world again!

  • 10 deadly weapons
  • 5 awesome characters with unique secondary weapons
  • 10 fearsome zombies
  • 8 engaging environments
  • Real-time lighting effects
  • Monthly updates: new avatars, guns, bosses, modes, etc. 

  10 arme puternice si 5 caractere secundare cu arme speciale va stau la dispozitie pentru a distruge cele 10 tipuri de zombies pe care dezvoltatorii l-au conceput pentru voi. Aplicatia este disponibila gratuit, pentru o perioada limiatata de timp, in format universal in App Store.

Pretul initial:
0.89€
Numele:
Call of Mini™ Zombies 2

Gratuit

s

Developer: Triniti Interacti…
Universala
Categoria: Games


Descriere: FREE for a LIMITED TIME! now w/ CO-OP!
it’s another ZOMBIE OUTBREAK in a sequel to the worldwide smash-hit Call of Mini Zombies!

Secondary weapons and a combo system are here. Fight off hordes of z…


Dimensiunea aplicatiei este: 136.7 Mb