CES 2014: Samsung Galaxy NotePRO and Samsung Galaxy TabPRO cu ecran de 12.2 inch sunt prezentate oficial (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=1Qn0qyWiiJQ&w=580&h=370]

  Dupa atatea zvonuri si presupuneri, iata ca ieri la CES 2014 Samsung a prezentat oficial tabletele Samsung Galaxy NotePRO and Samsung Galaxy TabPRO, ambele produse fiind echipate cu ecrane de 12.2 inch. Dupa cum era de asteptat, cei de la Samsung au adus pe piata competitoare pentru viitoarea iPad Pro pe care Apple s-ar pregati sa o lanseze, diferenta constand in faptul ca, cei din Cupertino ar intentiona sa produca o tableta cu ecran de 12.9 inch. Ambele tablete PRO ale celor de la Samsung sunt prezentate ca fiind primele tablete de pe glob cu ecrane WQXGA cu rezolutie 2560 × 1600 pixeli si 16:10 screen ratio, ambele avnd si hardware similar.

  Tabletele vor fi echipate cu procesoare Samsung Exynos cu 8 nuclee sau Snapdragon cu 4 nuclee, vor avea camere principale de 8 megapixeli, pana la 3 GB RAM si baterii de 9500 mAh pentru a le sustine ecranele. Practic Samsung incearca acum sa convinga clientii din mediul educationa si Business ca Samsung Galaxy NotePRO and Samsung Galaxy TabPRO sunt alegerile ideale pentru ceea ce au ei nevoie, tabletele ce ruleaza Andoroid 4.4 urmand a fi disponibile in urmatoarele luni la preturi ce inca nu au fost comunicate.

  Iar la final, de dragul diversitatii, vedeti o comparatie intre iPad Air si una dintre cele doua tablete noi ale Samsung.