Americanii au mai multa incredere in Microsoft decat in Apple

  Desi Apple este una dintre cele mai populare companii de pe glob, cand vine vorba de incredere, americanii par sa ofere mai multa celor de la Microsoft. Un studiu recent facut de catre o companie numita Forrester dezvaluie faptul ca americanii au mai multa incredere in Microsoft decat in Apple. Studiul este axat pe 4 caracteristici ale companiilor, mai exact cele de a fi: de incredere, remarcabila, fara de greseala si esentiala, cei de la Microsoft castigand detasat in baza celui din urma criteriu care a ajutat-o sa cucereasca generatii si generatii de clienti.

In a surprise upset, Microsoft trumped Apple and Samsung in the TRUE brand rankings. In fact, Microsoft was the only brand in the survey to achieve the coveted trailblazer status — indicating that the Microsoft brand is “at the forefront of brand building with a unique and distinct brand identity that sets it apart from other brands.” All three brands were seen as innovative by consumers, so what sets Microsoft apart? While Apple and Samsung battle it out to reign supreme with the coveted Millennial generation, Microsoft has quietly stolen the consumer technology crown by becoming more trusted and essential across multiple generations. The very ubiquity that perhaps renders it uncool turns out to also be its strength.  

  In cazul companiei Apple, vorbim despre distingerea sa ca fiind remarcabila si fara de greseala, insa produsele celor de la Microsoft sunt cele fara de care utilizatorii nu pot trai si cele fata de care se pot “apropia” cel mai usor. Practic prin plasarea sa ca o companie cu produse premium, Apple a reusit sa tina departe un mare segment de utilizatori, iar in studii de acest gen probabil nu va iesi vreodata pe primul loc, cantitatea fiind aici mai importanta decat calitatea.