iOS 7.1 beta 5 – iata tot ce aduce nou – articol actualizat constant x7

  iOS 7.1 beta 5 este disponibil din cursul acestei seri pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS, noua versiune a sistemului de operare putand fi ultima lansata de catre Apple inainte de a oferi oficial iOS 7.1 pentru toti utilizatorii. Inainte sa vorbim despre noutati, va readuc aminte ca nu puteti instala iOS 7.1 beta 5 decat daca aveti UDID-ul inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS, instalarea esuand si voi fiind nevoiti sa faceti restore terminalelor voastre.

  Acestea fiind spuse, iata noutatile:

1. Blocarea unei noi vulnerabilitati utilizate de catre evasi0n7 pentru a face jailbreak.

2. Implementarea unor noi voci naturale pentru Siri si toate limbile suportate.

3. Implementarea unui nou buton Shift/Caps.

4. Implementarea unei modificari pentru Safari care permite micsoararea barelor superioara/inferioara in timpul incarcarii paginilor.

5. Implementarea functiei Perspective Zoom pentru setarea de wallpaper-uri.

6. iTunes Radio permite achizitioanrea de albume prin aplicatia Music a iOS.

7. AirDrop are anumite probleme de functionare.

26 COMENTARII

  1. E cineva online? Am o problema, am dat reset la toate setarile pe un iPhone 5S si vad ca a ramas in loading de cateva minute, nu se mai intampla nimic.Am vrut sa il fac pentru un R-Sim 9 pro, dar nu stiu ce sa fac, ma ajuta cineva? Stiu ca e offtopic, insa un sfat ceva, multumesc frumos.

  2. @cosmin da-i force restart. Daca ai rsim inainte de a da restore scoate cartela. Daca aveai si jailbreak, trebuie sa bagi tel in dfu mode si sa dai restore din itunes

  3. Implementarea butonului shift si caps lock o faci atunci cand ai mult spatiu intr-un ecran. Cred ca apple vrea sa ne obisnuiasca deja cu aceasta tastatura pentru atunci cand va fi implementat intr-un iphone 6 mai lat si unde o sa incapa perfect.

  4. off topic. Exista vreo posibilitate de resoftare a iphone 4 sa il trec de la ios7 la Ios 6.1.3? Oficial/Neoficial? La reprezentanta?