iOS 7.1 beta 5 – iata tot ce aduce nou – articol actualizat constant x7

  iOS 7.1 beta 5 este disponibil din cursul acestei seri pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS, noua versiune a sistemului de operare putand fi ultima lansata de catre Apple inainte de a oferi oficial iOS 7.1 pentru toti utilizatorii. Inainte sa vorbim despre noutati, va readuc aminte ca nu puteti instala iOS 7.1 beta 5 decat daca aveti UDID-ul inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS, instalarea esuand si voi fiind nevoiti sa faceti restore terminalelor voastre.

  Acestea fiind spuse, iata noutatile:

1. Blocarea unei noi vulnerabilitati utilizate de catre evasi0n7 pentru a face jailbreak.

2. Implementarea unor noi voci naturale pentru Siri si toate limbile suportate.

3. Implementarea unui nou buton Shift/Caps.

4. Implementarea unei modificari pentru Safari care permite micsoararea barelor superioara/inferioara in timpul incarcarii paginilor.

5. Implementarea functiei Perspective Zoom pentru setarea de wallpaper-uri.

6. iTunes Radio permite achizitioanrea de albume prin aplicatia Music a iOS.

7. AirDrop are anumite probleme de functionare.

Articolul precedentiOS 7.1 se apropie de lansarea oficiala
Articolul următorCCRespring te ajuta sa efectuezi respring rapid prin Control Center
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.