iDevice.ro review: CARCASE LEITZ COMPLETE PRIVACY pentru iPad te ajuta sa scapi de atentia nedorita!

  Leitz a lansat de curand, in cadrul gamei Complete de accesorii pentru dispozitive mobile, o serie de carcase din plastic pentru iPad cu Ecran Retina generatia 3/4 / iPad 2 / iPad Mini cu filtru de confidentialitate, menite sa ascunda informatiile rulate pe ecran de ochii curiosilor din jur.

 

  Solutia este dedicata, in special, profesionistilor aflati mereu in miscare, care au nevoie de intimitate atunci când lucreaza pe teren sau în locuri publice.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oCI09ZcXv0w&w=580&h=370]

  Modul de utilizare este simplu: tot ce trebuie sa faci este sa acoperi ecranul iPad-ului cu capacul de protectie cu filtru privacy integrat. Acesta nu afecteaza in niciun fel functia de touch screen a iPadului. Astfel, oricine priveste catre iPad, din orice unghi lateral, va vedea doar un ecran intunecat, fara a putea distinge ce este afisat. Filtrul de protectie este disponibil in doua variante, cu orientare portrait (pe vertical) sau landscape (pe orizontal).

  Claritatea orginala a imaginilor afisate pe ecran revine imediat dupa indepartarea capacului cu filtru de protectie.

  Pe langa functia de protectie a intimitatii utilizatorului, carcasa se dovedeste a fi foarte comoda in utilizare. Stativul integrat in Carcasa pentru iPad gen. 3/4 si iPad 2 are doua moduri de pozitionare, in unghi de 15°, ideal pentru tastare pe tableta, si in unghi de 62°, potrivit pentru vizionare/citire, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos.

  Stativul pentru varianta iPad mini asigura doar un unghi optim pentru vizionare/citire, insa permite asezarea tabletei atat in pozitie verticala, cat si orizontala.

  Carcasele Leitz Complete Privacy sunt o solutie buna atat pentru a asigura confidentialitatea informatiilor de pe ecran, cat si pentru a proteja spatele tabletei de praf, murdarie, zgarieturi.

  De asemenea, Carcasa nu blocheaza in niciun moment accesul utilizatorului la senzori sau butoane de control si, pentru o mai buna protectie, capacul este prevazut cu inchidere magnetica. In plus, toate modelele de Carcase Privacy sunt disponibile in doua variante de culoare, pe alb lucios sau negru mat, ambele cu insertii fine de culoare verde.

  Asadar, fie ca esti in aeroport asteptand urmatorul zbor, in tren sau intr-o cafenea, Carcasa Privacy blocheaza accesul celorlalte persoane din jurul tau la informatia de pe ecran si iti protejeaza ideile.

  Folosind pentru aproximativ o saptmana de zile o carcasa Leitz Complete Privacy pentru iPad, va pot spune ca n-am avut in vreun moment frica de a-mi introduce vreo parola sau de a trimite un email/mesaj privat vreunei persoane. Multumita ecranului de protectie, orice persoana aflata in stanga/dreapta sau in spatele vostru nu va putea vedea absolut nimic pe ecranul tabletei, insa nici ceea ce tastati voi folosind tastatura virtuala, iar daca este cazul sa vizualizati poze sau filme private, atunci nimeni nu va afla despre ele. Mai mult decat atat, carcasele sunt prevazute cu un material de protectie in interior, el protejand carcasa tabletelor impotriva zgarierii in cazul in care veti fi nevoiti sa scoateti tableta pentru a ii inlocui cartela, de exemplu. Spre deosebire de alte carcase testate de catre mine pentru iPad, cele ale Leitz sunt gandite inteligent pentru a proteja intimitate sau pentru a permite vizualizarea de continut multimedia in conditii optime, design-ul placut si materialele durabile recomandand achizitionarea fara regrete a acestor produse.

   Esselte-Leitz Romania este principalul furnizor de produse si echipamente de organizare si arhivare de birou de pe piata din Romania. Inca din anul 2012, Leitz a lansat gama Complete de accesorii pentru dispozitive mobile (smartphone si tabele PC). Gama este una destul de complexa, insumand aproximativ 100 de produse in acest moment si fiind structurata pe mai multe categorii: carcase pentru smartphone (iPhone si Samsung Galaxy), huse si carcase pentru tablete PC (iPad), suporturi pentru birou cu sau fara functie de incarcare baterie, incarcatoare mobile (smartphone) si difuzoare cu posibilitate de conectare prin Bluetooth. In plus, Leitz a lansat si o gama de caiete de business in format iPad si nu numai, ca o completare pentru imaginea celor interesati de un design unitar. De asemenea, in 2014 Leitz va aduce pe piata din RO si o gama de genti de voiaj pentru dispozitive mobile si laptopuri, cu acelasi design Complete. Pentru mai multe detalii, aveti la dispozitie pagina web de prezentare a conceptului Leitz Complete.

Produsele Leitz Complete sunt disponibile in magazinele Dealerilor online

  1. Lecom Birotica: http://www.lecombirotica.ro/
  2. Office Supply: http://www.officesupply.ro/924-husa_ipad/
  3. Depozitul de papetarie: http://www.dpap.ro/
  4. Brand Office: http://brandoffice.ro/it/
  5. BNB: http://www.bnb.ro/accesorii-pentru-tablete-si-telefoane.html
  6. RIK: http://www.rik.ro/medii-si-accesorii-pc/accesorii-iphone-ipad.html
  7. Domo: http://www.domo.ro/Laptopuri_&_Tablete/Tablete/Accesorii_Tablete
  8. EuroGsm : http://www.eurogsm.ro/catalogsearch/result/?q=leitz
  9. Stylo: http://www.stylo.com.ro/accesorii-fashion/accesorii-tablete
  10. OfficeStuff: http://www.officestuff.ro/articole-it/accesorii-iphone-si-ipad

sau la Distribuitorii Esselte autorizati.

QR code Leitz Privacy

 

3 COMENTARII