Regizorul peliculei The Social Network ar putea regiza filmul produs de catre Sony in baza singurei biografii autorizate a lui Steve Jobs

  In cursul anului 2012 Sony Pictures a cumparat drepturile de ecranizare a singurei biografii autorizate a lui Steve Jobs si l-a contractat pe celebrul scriitor Aaron Sorkin pentru a scrie scenariul viitoarei pelicule. Cu scenariul terminat si aparent aprobat, cei de la Sony cauta acum un regizor pentru film si David Fincher, regizorul celebrei pelicule The Social Network, s-ar afla in discutii pentru a conduce acest proiect. Filmul ar avea in centru 3 mari lansari de produse Apple, intreaga actiune fiind grupata in 3 scene de cate 30 de minute care spun povestea fiecarui produs in parte.

Like Zuckerberg, Jobs was a complicated visionary who became a polarizing figure. Under Jobs’ watch, Apple revolutionized several business, including personal computers, music, computer-generated animation and mobile phones. In the process, he became known as one of the greatest innovators of his generation. At the same time, he was unapologetic about his difficult personality, was at one point ousted at Apple and was criticized for the harsh treatment of workers in China who assembled Apple products.

  The Social Network este un film care descrie povestea crearii celebrei retele de socializare Facebook, ea castigand trei premii Oscar si fiind nominalizata pentru inca 3. Avand in vedere ca tot Aaron Sorkin a scris scenariul peliculei The Social Network, nu ar fi greu de crezut ca David Fincher ar putea regiza viitorul film despre Steve Jobs. David Fincher a regizat in trecut filme precum Figh Club, Panic Room sau versiunea americana a The Girl with the Dragon Tatoo, primele 2 avand parte de un succes enorm.

  In vara anului trecut a fost lansata pelicula jOBS in care Ashton Kutcher l-a intrepretat pe Steve Jobs, insa ea nu a avut nici pe departe succesul pe care l-ar fi dorit producatorii sai. In cazul peliculei Sony vorbim despre un cu totul alt buget, despre o cu totul alta echipa de productie, dar si despre suport adus de catre Steve Wozniak, el fiind cooptat ca si consultant. Nu se stie deocamdata cand va fi lansat noul film, insa probabil el va ajunge in cinematografe in cursul anului viitor.