Prima Pagina iPad Iata o casa de 22 de milioane de dolari controlata in totalitate...

Iata o casa de 22 de milioane de dolari controlata in totalitate folosind tablete iPad

  Lansarea tabletelor iPad a motivat multe companii specializate le modernizarea caselor sa implementeze produsele Apple ca si sisteme de control ale diverselor componente electronice a acestor case. Pentru ca trend-ul a devenit atat de popular, CEO-ul unei companii americane a decis sa-si echipeze casa de 22 de milioane de dolari cu nu mai putin de 15 tablete iPad care controleaza aproape toate echipamentele electrice/electronice din resedinta sa din Newport Beach, California.

  Stephen Rizzone este numele barbatului care detine aceasta casa, ea fiind conceputa pentru a functiona in proportie de 95% in baza energiei regenerabile, el instaland 1000 de m² de panouri solare pentru a obtine energia necesara mentinerii in functiune a tuturor echipamentelor sale electrice. Desi nu se specifica rolul precis al celor 15 tablete iPad in casa, ele probabil controleaza luminile, sistemele de entertainment, sistemele de incalzire/aer conditionat si probabil diverse alte facilitati ale casei.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • mih

    nu inteleg s-au chinuit sa faca o casa pentru a fi controlata de ipad, sau s-au chinuit sa faca un ipad sa controleze o casa

  • kelu88

    sau o aplicatie bine conceputa 😉