iOS 7.1 rezolva problemele crash-urilor Springboard-ului si nu numai, iata cum pot rezolva erorile generate de memoria insuficienta a tabletelor iPad

  Printre multiplele noutati aduse de catre iOS 7.1 pentru posesorii de iDevice-uri, compania Apple a reusit sa rezolve si unele probleme de functionare ale terminalelor noastre. Mai exact, se pare ca Apple a reusit sa rezolve problemele care generau crash-uri inopinate ale Springboard-ului si ale aplicatiilor native precum Safari, Music sau Messages, un numar foarte mare de utilizatori afirmand ca iOS 7 a devenit in sfarsit utilizabil pe majoritatea terminalelor, cel putin dupa primele cateva ore de verificari.

  Ceea ce iOS 7.1 nu rezolva printr-un simplu update sunt problemele generate de memoria insuficienta a tabletelor iPad care nu au disponibil 1 GB RAM, insa se pare ca o rezolvare v-ar putea ajuta. Daca intampinati aceste probleme cu tabletele voastre, atunci un restore curat facut prin intermedul iTunes v-ar putea ajuta sa eliminati aproape complet erorile in timpul utilizarii majoritatii aplicatiilor instalate prin intermediul App Store-ului si teoretic ar trebui sa aveti un iOS cat se poate de functional.

  Cat de bine functioneaza iOS 7.1 pentru voi in ceea ce priveste crash-urile sistemului de operare si a aplicatiilor native?