Apple relanseaza iPad 4 ca inlocuitor pentru iPad 2

  In cursul acestei dimineti v-am spus ca Apple pregateste lansarea tabletei iPad 4 ca inlocuitor a deja batranei tablete iPad 2, iar schimbarea a fost facuta in cursul orei trecute. In magazinul companiei Apple si-a refacut aparitia tableta iPad 4 retrasa de la vanzare in cursul anului trecut, ea fiind disponibila pentru achizitie la exact acelasi pret de pornire de 399$, in SUA, precum iPad 2. Practic utilizatorii vor beneficia de un produs net superior celui comercializat pana acum de catre Apple insa fara vreun plus pentru pretul final si va fi interesant de vazut daca cei care au achizitionat pana astazi o tableta iPad 2 o vor putea inlocui.

  Impreuna cu iPad 4 si-a facut aparitia si iPhone 5C 8 GB in magazinul unui operator din Marea Britanie, dispozitivul fiind deocamdata indisponibil pentru achizitie din Apple Store. Noul produs vine cu un pret mai mic pentru a atrage noi consumatori interesati sa-si achizitioneze un iPhone, insa din pacate pretul final ramane unul mult prea mare oentru clientul obisnuit, iPhone 5C dovedindu-se a fi un esec in toate pietele in care a fost lansat, iar aceasta noua versiune nu va schimba lucrurile.

4 COMENTARII

  1. hm!ipad 4 mai zic si eu inlocuitor!am eu si pot spune k pe ios 7.1 misca beton!
    dar iphone 5csa schimbe 4s….nu stiu! e mai bun si decat 5!!dar k aspect si pret e de.a dreptu’chiar un esec!

  2. iPhone 5C 8 GB – $712 – marketing Apple “arrogance make profit”

    Pretul este caraghios de mare pentru ce ofera, din cei 8Gb ramai cu 6Gb. Nu prea inteleg ce mai este premium la el.

  3. Miscarea asta o sa lase pe foarte multi dezamagiti, in special muzicieni. Multe accesorii exista doar pentru mufa de 30pini si nu merg cu adaptoarele lightning.