Facebook Messenger 4.0 update este disponibil in App Store

  Facebook Messenger este aplicatia conceputa de catre Facebook pentru a permite utilizatorilor retelei sale de socializare sa comunice unii cu altii direct prin intermediul propriilor iDevice-uri. Ea a fost actualizata recent de catre cei de la Facebook, iar ea aduce pentru noi posibilitatea de a crea grupuri cu persoanele cu care purtam cele mai multe conversatii, mai mult decat atat, aceste grupuri putand purta denumiri personalizate si putand avea setate poze de grup care sunt vizibile in aceeasi locatie.

  • Groups: Now you can create groups for the people you message most. Name them, set group photos and keep them all in one place.
  • Forwarding: Want to send a message or photo to someone who isn’t in the conversation? Just tap to forward it.
  • Plus, continued improvements to make the app faster and more reliable.

  Mai mult decat atat, aplicatia contine un sistem de forwarding care permite retrimiterea mesajelor catre oricine, iar in final raman imbunatatirile de performanta si stabilitate. Facebook Messenger este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Messenger

Gratuit

s





Developer: Facebook, Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: Instantly reach the people you care about.

Messenger is a fast, free and reliable way to stay in touch. It’s just like texting, but you don’t have to pay for every message (it works with your data plan). …


Dimensiunea aplicatiei este: 33.8 Mb