iTV – Apple testeaza ecrane OLED de 65 inch si 77 inch pentru un televizor

  Desi in ultimele luni de zile nu au aparut informatii noi privind posibila dezvoltare a unui iTV Apple, iata ca astazi o publicatie coreeana ne spune ca americanii ar fi cerut unui producator local ecrane OLED de 65 de inch si 77 inch pentru a le testa cu un posibil televizor. Fara a furniza denumirea companiei care ar fi oferit companiei Apple aceste ecrane, publicatia coreeana sustine ca ele ar fi trebuit sa ajunga in produse ce trebuiau lansate anul acesta pe piata, insa Apple ar fi amanat lansarea lor pana anul viitor.

Around 2 million Apple‘s iTVs with 65- and 77-inch liquid crystal displays were expected to hit the market in the second half of this year. However, Apple employees visited this local company in October 2013 to delay the plans to next year,” said a source close to the matter on Saturday. “Following the visit, the display maker’s stock prices plunged.

  Zvonuri de acest gen apar de cativa ani de zile pe piata si pana acum niciun televizor Apple nu a ajuns pe piata, asa ca am putea avea acum un simplu zvon care descrie un simplu proces normal de testare facut de catre Apple. Nu ar fi exclus ca in urmatorii ani Apple sa lanseze intr-adevar un iTV pe piata, insa avand in vedere procesul indelungat de dezvoltare, nu se stie cand isi va face compania curaj sa intre in competitie cu producatori cunoscuti precum Samsung, LG, Phillips, Panasonic, etc.

3 COMENTARII

  1. Problema cred ca este marja de profit mult prea mica pt Apple si piata destul de restransa pt dimensiunile alea din cauza pretului foarte mare.