Apple actualizeaza aplicatia FaceTime a Snow Leopard

  In cursul noptii trecute compania Apple a actualizat aplicatia FaceTime a Snow Leopard, rezolvand unele probleme care generau probleme cu conectarea la interlocutori. Aplicatia FaceTime pentru Snow Leopard, si versiunile mai vechi de OS X Lion, este disponibila in Mac App Store si nu este inclusa nativ in sistemul de operare, ea fiind in continuare achizitionata de catre un numar mare de utilizatori. Avand in vedere acest lucru, Apple a actualizat-o prin Mac App Store si update-ul vine la doar trei ani distanta de lansarea oficiala.

  In ciuda popularitatii sale, aplicatia este actualizata extrem de greu de catre compania Apple, asa ca utilizatorii trebuie sa suporte problemele pentru perioade indelungate de timp inainte ca ele as fie rezolvate. Acestea fiind spuse, aplicatia FaceTime pentru OS X este disponibila la pret minim in Mac App Store.

Pretul initial:
Nume:
FaceTime

0.89

s





Developer: iTunes S.a.r.l.
Categoria: Social Networking


Descriere: FaceTime for Mac makes it easy to talk, smile and laugh with friends and family on their iPhone 4, iPad 2, iPod touch or Mac. Getting started is quick and easy simply enter your Apple ID and you’re ready to go.Whether you’re talking to someone on an iPho…


Dimensiunea aplicatiei este: 16.8 Mb