Prima Pagina Apple iPhone 6 – noi imagini si detalii despre design apar multumita partenerilor...

iPhone 6 – noi imagini si detalii despre design apar multumita partenerilor Apple (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0mUdILvB4Qg&w=580&h=370]

  iPhone 6, viitorul smartphone al companiei Apple, este prezentat din nou intr-un clip video, matrita de mai sus fiind conceputa in baza schitelor folosite de catre partenerii Apple pentru fabricarea dispozitivului. Terminalul din imagini are un ecran de 4.7 inch si o grosime de doar 6 mm, el avand un design similar cu cel al iPod Touch 5G, colturile carcasei fiind mult rotunjite fata de design-ul utilizat pentru iPhone 5S. Acest iPhone 6 are un buton Power repozitionat, are un flash LED circular si o camera amplasata in pozitia normala, insa noutatile nu se opresc aici.

  Se pare ca Apple ar intentiona sa foloseasca doar aluminiu pentru carcasa iPhone 6, ea fiind impartita in 3 bucati, partea superioara si cea inferioara gazduind antenele terminalului, fiind separate de partea centrala. Separat de aceste informatii nu avem absolut nimic nou, prezentarea iPhone 6 urmand a avea loc in toamna acestui an, insa in baza a tot ceea ce am vazut pana acum, se pare ca nu vom primic eva diferit din partea Apple.

 • roby

  Urat cu crengi….

 • Adioff

  Da , acesta e iPhone 6 pe care il vom avea din Toamna . Sincer nu e rau , schimbarile sant majore fata de 5 . Desigur e departe de conceptul de ieri … Dar e bun si asa ! Este peste Samsung si HTC la design !

 • catalin

  posibil totusi sa fie macheta home made la ce vedem in imag dar judecand dupa toata zvonistica de pana acum in proportie de 80-90% cam acesta va fi designul pt ip6.personal consider ca nu e rau deloc iar produsul final pe care il va tine clientul in mana se va simti premuim si de f buna calitate ,peste concurenta ,ca deobicei.
  desigur mai e si partea de hardware sa vedem ce surprize vor fi dar pe partea asta apple nu a stat rau niciodata ,cred ca ip6 va fi mare succes.

 • radu

  Iphone 6 C eventual, nu arata nicidecum la fel de “premium” ca si 5s ul.
  Un fel de M8

 • alex alexandru

  In imagini este prezentat o matrita facuta dupa schitele de la Apple in continuare astept prezentarea oficiala si nu cred ca o sa renunte la dual flash-ul care e in 5s

 • ted

  da da… si marmota invelea ciocolata… eu cred ca e un huawei ceva… nici 6c nu o sa arate asa

 • Adioff

  Aceasta e o macheta din plastic ieftin , imaginati-va cu ar arata din metal . Aici vedem design-ul , laterale rotunjite , cum sant plasate butoanele … Etc . Eu cred ca va arata f bine , e drept ca spatele aduce a M8 …

 • florin

  6 mm grosime si o baterie mica care va tine din nou o zi 🙁

 • seby

  Adioff stim ca e o macheta dar totusi e destul de urat , apple nu prea a facut valuri la capitolul designe dar totusi , sa o fortezi pe aceasi linie de atatia ani e prea de tot chiar si pentru apple.
  Pun pariu ca nu s-au chinuit prea tare pe felul in care o sa arate telefonul pentru ca stiu ca lumea asteapta un ecran mai mare si ei mizeaza pe faptul ca lumea va trece peste felul in care arata.
  Mie personal singurul idevice care imi place cum arata de la apple este iMac-ul in rest sunt praf in ochi ……..

 • mica

  ce va mai place ifonul

 • Cody

  Ciudat dar o sa placa cu timpul ca si oricare din vechile modele.

 • Raducu

  Gata? Deja adio de la dual led-ul implementat in 5s? 😛

 • AdiD

  asta e facut la o imprimanta 3d, probabil dupa o schita de pe net. deci nimic nou. daca e sa arate asa, e un 3g mai subtire, din metal si mai performant. deci un gunoi. asta tinand cont ca 4/4s arate genial, 5 si 5s arata bine. deci, daca arata ca asta de fata, mie pentru moment, pana sa il tin in mana, mi se pare un mare gunoi. doar spalatii pe creier pana la indreptarea circumvolutiunilor, cum vad destui si pe aici, vor lua neconditionat un iph 6. doar pt ca e iph 6 frateeeee!

 • Medicul

  Mi-aduc aminte acum 2 ani când toată lumea era împotriva design-ului care părea să-l aibă iPhone 5 și cum toți spuneau ca e imposibil sa arate asa urat. Și când a apărut și era exact ca designul prezentat de cei care faceau carcase toți au zis ca e genial. Istoria vad ca se repeta: urat cu crengi, parca e Huawei etc.
  Mie imi place și sper sa arate asa si sa aibă în sfârșit un ecran mai mare, 4.7 e ideal.

 • Umu

  Arată foarte bine… E un smartphone, nu piesă de mobilier.

 • Gica

  Cel mai frumos tel a fost 4 (4S). Fragil dar frumos.