Huawei P50 Pro: Primele Imagini cu Noul Design Neobisnuit

Huawei P50 Pro are astazi parte de o prezentare a primelor imagini cu noul design neobisnuit, iata cum va arata telefonul care va fi lansat foarte curand.

Huawei P50 Pro Neobisnuit imagini design

Huawei P50 Pro are astazi parte de o prezentare a noului design neobisnuit, o serie de imagini publicate de catre un cunoscut leaker de informatii prezentandu-ne fix ceea ce ar trebui sa vedem de la compania chinezeasca. Puteti vedea mai jos acum arata Huawei P50 Pro in aceste imagini, si cat de neobisnuita este camera pe care o are, asta in conditiile in care putini credeau ca se va face o schimbarea atat de radicala de look in acest an.

Huawei P50 Pro are in loc de o camera cu un design clasic, una noua care are senzorii de imagine inclusi intr-un segment mai mare, acestia fiind aranjati in doua lentile circulare destul de neobisnuite. Intregul design este cu mult diferit in comparatie cu cel folosit pentru modelele anterioare de telefoane de la compania Huawei, iar Huawei P50 Pro ar putea fi doar unul dintre modelele care va avea un asemenea design, altele putand arata fix la fel anul acesta.

Huawei P50 Pro: Primele Imagini cu Noul Design Neobisnuit

Huawei P50 Pro Neobisnuit imagini design camera

Huawei P50 Pro urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.6 inch, usor curbat spre marginile sale, panoul frontal fiind superior celui utilizat in modelul anterior, dupa cum este si normal, de altfel. Detalii despre senzorii de imagine ai camerei Huawei P50 Pro nu au fost prezentate in versiune finala, iar din aceste imagini nu putem vedea cum sunt pozitionati acestia, dar pentru ca vorbim despre reprezentare grafica bazata pe schite, asta e normal.

Huawei P50 Pro Neobisnuit imagini

Huawei P50 Pro e prezentat astazi in imagini create de catre un grafician in baza unor schite preluate de la un partener al Huawei, si nu vorbim despre imagini de presa cu noul model de telefon. Asta e destul de normal din moment ce Huawei P50 Pro va fi lansat abia peste aproximativ o luna de zile, deci este suficient timp pentru ca imaginile de presa sa fie lansate pentru clientii din intreaga lumea, asa ca ele vor veni cu siguranta in curand.

Huawei P50 Pro va fi lansat impreuna cu Huawei P50 si Huawei P50 Pro Plus, dar deocamdata nu se stie foarte clar in ce data urmeaza sa aiba loc lansarea in magazine.