iOS 7.1.1 – codul de siguranta poate fi inlaturat pentru aflarea intregii liste de contacte “multumita” unui bug (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6cHZBk-eKps&w=580&h=370]

  Daca folositi un cod de siguranta cu iPhone-ul vostru si sperati ca in iOS 7.1.1 nimeni sa nu poata accesa agenda de contacte, ei bine nu trebuie sa va simtitit chiar atat de siguri. Omul care a descoperit exploit-ul utilizat pentru dezvoltarea ultimei solutii de decodare pentru iPhone, cunoscut drept sherif hashim, demonstreaza in clipul video de mai sus cum poate fi accesata agenda de contacte chiar si in cazul in care ave un cod de siguranta activ in iOS 7.1.1.

  In mod normal sistemul de operare impune utilizarea codului de siguranta pentru a accesa agenda de contacte din LockScreen, insa daca aveti Siri activ in acest meniu, atunci oricine va poate accesa agenda de contacte. Totul se rezuma la tentativa voastra de a efectua un apel telefonic pentru un contact, editarea comenzii pentru a afisa multiple intrari si optiunea de a accesa agenda de contacte din LockScreen. Folosind acest bug existent in Siri pentru LockScreen, oricine poate accesa agenda de contacte fara probleme si fara restrictii.

  Singura metoda de a rezolva acum problema implica dezactivarea Siri in LockSCreen.

9 COMENTARII