Angela Ahrendts isi asuma noua pozitie de vicepresedinte senior al Apple, primeste actiuni in valoare de zeci de milioane de dolari

  Saptamana trecuta Angela Ahrendts a fost numita oficial in functia de vicepresedinte senior al diviziei de retail din cadrul companiei Apple, iar astazi aflam ce beneficii i-a acordat Apple pentru asumarea acestei pozitii. Conform documentatiei inregistrate de catre Apple cu autoritatile americane, Ahrendts a primit 113.000 de actiuni Apple care vor putea fi vandute in anul 2018, daca ea isi va pastra functia, si care valoreaza in momentul de fata 68 de milioane de dolari. Facand o comparatie cu Josh Browett, predecesorul sau, Apple i-a acordat 100.000 de actiuni care valorau 61 de milioane de dolari in momentul acordarii, diferenta dintre pachete fiind substantiala.

  Angela Ahrendts preia compania Apple intr-un moment in care vanzarile diviziei retail sunt in scadere si Apple incearca noi strategii pentru a creste vanzarile de iPhone-uri, asa ca urmeaza o serie de schimbari importante in lantul de magazine al americanilor.

1 COMENTARIU

  1. Strategia este simpla: noi produse revolutionare. Daca tot remodeleaza actualele device-uri n-or sa mai faca ei mare branza. Au nevoie de un om cu gandirea lui SJ.